Κάντο όπως η Lana Del Rey!

Κάντο όπως η Lana Del Rey!

Militaire chic και pastel αποχρώσεις...

Την εβδομάδα που μας πέρασε έλαβε χώρα το 10ο Lovebox festival στο Victoria Park του Λονδίνου, με τη συμμετοχή αμέτρητων καλλιτεχνών από όλου τους χώρους. Φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει το παρόν η uber stylish Lana Del Rey, η οποία ανέβηκε επί σκηνής με ένα ιδιαίτερο σύνολο, εξολοκλήρου από τα River Island, ένα οικονομικό άκρως ενδιαφέρον high street label που λατρέψαμε κι εμείς όταν βρεθήκαμε πρόσφατα στο Λονδίνο. Κλασικά μία από τις στιγμές- τις πολλές στιγμές που ουρλιάζεις: «Θέλω κι εγώ τέτοιο! Γιατί δεν έχει στο Ellada, οέο»;

Η Lana κατάφερε να δείχνει υπέροχη με ένα παστέλ σύνολο. Το εν λόγω outfit βρήκαμε τρόπο να το 'κλέψουμε' με διάφορους οικονομικούς συνδυασμούς. Το μόνο κομμάτι που μας διαφέυγει είναι το vintage militaire πουκάμισο που φορούσε πριν ανέβει στη σκηνή για να κλείσει με την ερμηνεία της την τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ. Επέλεξε, λοιπόν, ένα ροδακινί πουκάμισο με ασορτί φούστα που τόνισε με λεοπάρ ζώνη και λευκές-μπεζ sneaker πλατφόρμες. Με pin-up style κρεπαρισμένο μαλλί και το χαρακτηριστικό της μακιγιάζ, δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από ένα σταυρό στο λαιμό της για να ολοκληρώσει το look.

Την αγαπάμε για πολλούς λόγους αλλά στην προκειμένη γιατί: καταφέρνει να παντρέψει το prom queen μαλλί, με τα οβάλ gothic νύχια, φορώντας ένα pastel girlie pin-up ispired σύνολο, που τονίζεται με μία animal print ζώνη για ένα sexy twist και skater style κρυμμένες πλατφόρμες! Μην ξεχνάμε και την '80s punk λεπτομέρεια στο λαιμό. Απλά θεά!

Βρες κι εσύ τα ιδανικά κομμάτια επιλέγοντας τα παρακάτω links:



River Island Leopard Print ζώνη, £8


River Island Πουκάμισο, £18
River Island Φούστα, £25
River Island Παπούτσια, £40
River Island Κολιέ, £5
Barry M Μανό, £2.99
Rimmel London Glam'eyes Gel Eye-Liner, £6.49
Ash Bowie Wedge Αθλητικά παπούτσια, £149, Τα οποία μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Nak

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes