Ποιοι κάθησαν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Dior

Ποιοι κάθησαν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Dior

Πλήθος celebrities τίμησαν το πρώτο show του οίκου Dior με τον Raf Simons στη θέση του creative director.

Χθες στο Παρίσι το show του οίκου Dior όπου περπάτησε και η Ελληνίδα Ρος Γεωργίου ήταν το talk of the town της haute couture εβδομάδας μόδας. Πλήθος, λοιπόν, celebrities, σχεδιαστών και ανθρώπων της μόδας τίμησαν τον γαλλικό οίκο και βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ.

Οι πιο κομψές παρουσίες ήταν αυτές της Αμερικανίδας socialite Olivia Palermo και του top model Natalia Vodianova. H μεν πρώτη φόρεσε ένα δερμάτινο αμάνικο top από τη resort 2013 Dior συλλογή (τα αμάνικα είναι η up & coming τάση) σε συνδυασμό με ναυτικό σορτς, πλατφόρμες και μια Dior τσάντα, ενώ η δεύτερη καλλονή επέλεξε ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα με Dior τσάντα και σανδάλια.

Tην Natalia συνόδευε ο σύντροφός της Antoine Arnault, γιος του μεγιστάνα του ομίλου LVMH που έχει στην κατοχή του και τον οίκο Dior, Bernard Arnault. Οι δυο τους Natalia και Antoine έκατσαν δίπλα ακριβώς από την πριγκίπισσα Charlene του Monaco που εμφανίστηκε φορώντας Dior σε nude αποχρώσεις από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Dior, όμως, επέλεξαν και οι πρέσβειρες του γαλλικού οίκου Marion Cotillard και Sharon Stone. Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion επέλεξε ένα total look από τη resort 2013 Dior συλλογή, ενώ η Αμερικανίδα Sharon προτίμησε ένα μαύρο βελούδινο Dior φόρεμα με ασορτί Dior τσάντα και γυαλιά ηλίου.

Και πολλοί σχεδιαστές, όμως, βρέθηκαν στο ντεμπούτο του Raf Simons στο maison Dior. Εκτός από τον Alber Elbaz του Lanvin, τον Olivier Theyskens, τον Riccardo Tisci του Givenchy και τον Pierre Cardin στην πρώτη σειρά βρέθηκαν η Αμερικανίδα Diane von Fürstenberg συνδυάζοντας υπέροχα κοραλί με λευκό και μαύρο, η Donatella Versace με την κόρη της Allegra ντυμένες από πάνω μέχρι κάτω με Versace και ο Marc Jacobs που φόρεσε μαύρη φούστα με λευκό πουκάμισο και δίχρωμα παπούτσια από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα του ιταλικού οίκου Prada (custom made με έξτρα τακούνι για εκείνον, αλλά εμείς τα προτιμούμε στην πιο χαμηλή εκδοχή τους).

Τέλος, η Anna Wintour της αμερικανικής Vogue και η Anna Dello Russo της ιαπωνικής δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το fashion show. H σιδηρά κυρία της Vogue ντύθηκε συντηρητικά όπως συνηθίζει με τα χαρακτηριστικά της Manolo Blahnik, γυαλιά ηλίου και την κουπ σήμα κατατεθέν, ενώ η ιέρεια της ιαπωνικής μόδας φόρεσε ένα αμάνικο ροζ φόρεμα με χρυσά διακοσμητικά από την ανοιξιάτικη συλλογή του Fausto Puglisi σε συνδυασμό με μια Valentino clutch τσάντα και YSL παπούτσια.