Στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Chanel

Στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Chanel

Στο fashion show του οίκου Chanel τέσσερις κυρίες τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής του Παρισιού συνεχίζεται και χθες το maison Chanel παρουσίασε τη νέα συλλογή του για την επόμενη σεζόν. Πλήθος celebrities τίμησαν τον Karl Lagerfeld, creative director του γαλλικού οίκου, καθώς και Γαλλίδες socialite,εμάς όμως τέσσερις ήταν οι κυρίες που μας τράβηξαν την προσοχή.

Μπορεί να λατρέψαμε την Poppy Delevingne, που πραγματικά ήταν υπέροχη και να βρήκαμε για άλλη μια φορά βαρετά αναμενόμενη την εμφάνιση της Alexa Chung, άλλες όμως είναι οι κυρίες που θα ασχοληθούμε. Ο λόγος για τις Clémence Poésy , Milla Jovovich, Laetitia Casta και Diane Kruger.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Clémence Poésy ήταν από τις πιο καλοντυμένες στο front row του Chanel ντεφιλέ με ένα look ανεπιτήδευτα κομψό. Φόρεσε ένα μαύρο Chanel φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια τύπου brogues και μια τσάντα με μεταλλικές παγιέτες από την pre-fall 2012 Chanel συλλογή και εντυπωσίασε.

Μαύρο προτίμησε και η καλλονή Γαλλίδα μοντέλο και ηθοποιός Laetitia Casta που συνδύασε το φόρεμά της με Christian Louboutin «Vampanodo» σανδάλια και Chanel διαμαντένια σκουλαρίκια.

Άλλο ένα μοντέλο που απάντησε θετικά στην πρόσκληση του γαλλικού οίκου ήταν η Milla Jovovich που φόρεσε ένα Chanel φόρεμα από τη resort 2013 collection με ένα κεντημένο σακάκι από την ίδια συλλογή. Συμπλήρωσε το look της με μια κόκκινη δερμάτινη clutch τσάντα και δίτονα κόκκινα παπούτσια και απλά μας μάγεψε.

Τέλος, η Diane Kruger ήταν εκείνη που κατάφερε να ασχοληθούμε περισσότερο από όλες με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός, που έστησε πριν λίγους μήνες στην ουσία ένα δικό της fashion show στις Κάννες κάνοντας συνεχώς μοναδικές εμφανίσεις, δεν τα κατάφερε τόσο καλά στο Παρίσι. Συνδύασε λίγο άτσαλα ένα γαλάζιο φόρεμα από τη resort 2013 Chanel συλλογή με μια τσάντα σε μεταλλική απόχρωση από την pre-fall 2012 Chanel συλλογή, Christian Louboutin «Pigalle Spiked» μπαλαρίνες και ένα μπερέ. Αν και καταλαβαίνουμε την πρόθεσή της για ένα Parisian chic look νομίζουμε πως το παπούτσι ήταν μια λάθος επιλογή. Δεν πειράζει. Στο βιογραφικό της έχει μια ατελείωτη λίστα με εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα, οπότε μια άτυχη στιγμή είναι δικαιολογημένη.