Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

Μαθαίνοντας από την καλύτερη....

Η fashionista και υπερ-στιλίστρια των celebrities Rachel Zoe εθεάθη να βολτάρει στην εμπορική περιοχή του Malibu αγκαλιά με τον υιό Skyler Morrison και μετά του συζύγου Rodger (Berman).

Συναντήθηκαν με τον διάσημο κομμωτή/makeup Joey Maalouf με τον οποίο σύμφωνα με το Apparel Magazine ξεκινούν συνεργασία. Η σ τιλίστρια και σχεδιάστρια ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα φθινοπωρινή συλλογή τον Οκτώβριο του 2012, με επιλογές της για τα πιο σέξι και θηλυκά εσώρουχα και λαστέξ, κορσέδες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Η συλλογή θα διατίθεται παγκοσμίως και το χεράκι του στη δημιουργία των ευφάνταστων πρακτικών ρούχων θα βάλει και ο Maalouf.

Αυτό που κλέβει τη παράσταση όμως είναι το καφτάνι της Rachel Zoe, υφαντό με ρίγες που μάλλον είναι ένα από τα πρώτα της σχέδια. Φόρεσε παρόμοια σχέδια με ρίγες τόσο σε μανίκι ¾ όσο και σε τιράντα. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα YSL, vintage style γυαλιά Cartier και mixed μεταλλικά κολιέ, ένα oversized βραχιόλι και μία τσάντα YSL στην μακρυμάνικη εκδοχή του, ενώ στο καφτάνι με τις οριζόντιες ρίγες και την τιράντα επέλεξε μία συλλεκτική Chanel τσάντα με ξέφτια. Μπορείτε κι εσείς να μιμηθείτε το look με ακολουθώντας τις εξής προτάσεις μας!

Floppy hay Juicy Couture εδώ

Καφτάνι από φύλλα μπαμπού Josie Natori εδώ

Κολιέ Li-La-Lo εδώ

Τσάντα fullah sugah tan εδώ

Χοντροτάκουνα πέδιλα Steve Madden εδώ και φυσικά πολλά πρόμοια σχέδια στα καταστήματα Nak (Shop Online @ nak.gr)

Γυαλιά ηλίου The Row εδώ

Χρυσό κολιέ εδώ

Κολιέ από ασήμι εδώ

Τσάντα fullah sugah μπεζ εδώ

Ρολόι Marc by Marc Jacobs εδώ

Δαχτυλίδι Li-La-Lo σε χρυσό και ασήμι εδώ