Ποιες celebrities πήραν άριστα στο κόκκινο χαλί;

Ποιες celebrities πήραν άριστα στο κόκκινο χαλί;

Δείτε τις σταρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις την  εβδομάδα που μας πέρασε

Υπάρχουν εβδομάδες που τα events χαρίζουν αξέχαστες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Εμφανίσεις που αποτελούν πραγματικά μαθήματα του στυλ από τις αγαπημένες μας celebrities. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μία από αυτές, με αρκετές εμφανίσεις να κλέβουν την παράσταση και καθόλου άδικα μάλιστα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Anne Hathaway εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Dark Knight Rises στο Λονδίνο με χρυσή τουαλέτα Gucci, κοσμήματα από τα Tiffany & Co. και χρυσές γόβες Casadei. Ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Νέας Υόρκης με μία λευκή τουαλέτα Prabal Gurung, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και χρυσή λεπτομέρεια.

Marion Cotillard με τη σειρά της επίσης στην πρεμιέρα του φόρεσε ένα δίχρωμο σύνολο που την έκανε να δείχνει ακαταμάχητη.

Freida Pinto εμφανίστηκε στο δείπνο του Flaunt Magazine με ένα φόρεμα του ανερχόμενου label Contrarian New York.

-H Michelle Trachtenberg από το Gossip Girl, προτίμησε ένα μίνι φόρεμα σε royal blue με χρυσές πλατφόρμες για την πρεμιέρα του the Dark Knight Rises.

-Η stylish παρουσιάστρια Bethenny Frankel, πάντα μέσα στη μόδα επέλεξε μία φούστα peplum που συνδύασε με turquoise T-shirt.

-Η πανέμορφη Jessica Biel δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Comic-Con. Τι φόρεσε; Ένα σύνολο που απαρτιζόταν από μία φούστα Thierry Mugler και τοπ Joe's Jeans. Οι γόβες της έφεραν την υπογραφή του Brian Atwood.

-Η συνονόματή της Jessica Alba, έδωσε το παρόν στο Giffoni Film Festival επιλέγοντας ένα outfit εξολοκλήρου Salvatore Ferragamo.

-Η ταλαντούχα και γλυκύτατη Michelle Williams, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του με ένα φόρεμα Giulietta Resort 2013 και φούξια πέδιλα Giuseppe Zanotti.

Kristen Stewart έκανε τη διαφορά σε event για το promo του Breaking Dawn Part 2 με μία BCBGMAXAZRIA φούστα σε neon απόχρωση που συνδύασε με ένα Fluxus T-shirt και Barbara Bui sneakers.

Ashley Greene σε αντίθεση με την Stewart, εμφανίστηκε στο ίδιο event με ένα αμάνικο φόρεμα Michael Kors από την pre-fall συλλογή 2012, το οποίο υπογράμμισε με κοσμήματα Brumani.