Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Η πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ξεχείλιζε από pop στοιχεία.

Αν κάτι θα μείνει στη μνήμη όλων όσων σε λίγο καβαντζάρουν τα τριάντα και παρακολούθησαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτό είναι η εμφάνιση των Spice Girls, του group που γαλούχησε μουσικά όσους στα nineties περνούσαν την εφηβεία τους.

Τα πικάντικα, λοιπόν, κορίτσια ενώθηκαν για μία μάλλον τελευταία φορά και έριξαν την αυλαία σε ένα θρυλικό group ακριβώς όπως του άξιζε: με πολύ πολύ θόρυβο στην τελετή λήξης μιας Ολυμπιάδας. Τι, όμως, φόρεσαν σε αυτό τους το reunion;

Η Posh Victoria Beckham έμεινε πιστή στην αγάπη της για τα μικρά μαύρα φορέματα και επέλεξε μια μαύρη δημιουργία του Giles Deacon ειδικά φτιαγμένη για εκείνη σε συνδυασμό με μαύρες Manolo Blahnik γόβες.

Η Geri Halliwell άφησε στο παρελθόν το φόρεμα με τη βρετανική σημαία και φόρεσε ένα mini strapless της Suzanne Neville προσθέτοντας μια British flag στη βάση της φούστας της. Μια χρυσή τιάρα και χρυσά Isabel Marrant μποτάκια συμπλήρωσαν το look της πρώην κοκκινομάλλας Geri.

H Emma Bunton από την άλλη, ως Baby Spice, φόρεσε ένα ροζ μίνι φόρεμα Maggie Cooke σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα στολισμένα με Swarovski.

Τέλος, η Melanie B φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad στολισμένη με κεντήματα και Christian Louboutin γόβες ζώντας τη δική της Jennifer Lopez στιγμή, ενώ η Melanie C μια ολόλευκη ειδικά σχεδιασμένη για εκείνη από την εταιρεία αθλητικών ειδών JD Sports.

Η βρετανική pop σκηνή σε όλο της το μεγαλείο και εμείς υποκλινόμαστε και λατρεύουμε όσο και αν κιτς κάποια στοιχεία φαντάζουν. Ένα κεφάλαιο των nineties μόλις έκλεισε.

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 πιο fashion στιγμές της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ένα δάκρυ κύλησε: Τα συναισθήματα ενός φαν των Spice Girls για τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων