Αγγελική Ηλιάδη: Άπλωσε τα δίχτυα της

Αγγελική Ηλιάδη: Άπλωσε τα δίχτυα της

Το διχτυωτό καλσόν ζει και βασιλεύει.

Η Αγγελική ηλιάδη εθεάθη χτες στα εγκαίνια του νυχτερινου μαγαζιού «Teatro», όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου με το Βασίλη Καρρά. Φανερά αδυνατισμένη και προβάλλοντας σωστά το καλογυμνασμένο της κορμί, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μία εμφάνιση απλή, χωρίς ακρότητες και υπερβολές.
Αν και μας έχει συνηθίσει σε μεγαλοπρεπή φορέματα πίστας και συνδυασμούς που συζητιούνται, φαίνεται πως δε θέλησε να προκαλέσει με αυτήν της την επιλογή και άφησε όλα τα φώτα να στραφούν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Έλλη Κοκκίνου. Το κοντό μαύρο φόρεμα με τον ένα ώμο είναι σίγουρα μέσα στα trends της μόδας, αλλά η δερμάτινη υφή του αντί να του δώσει extra πόντους μάλλον το χαντακώνει.
Οι μαύρες peep toe γόβες, είναι το πιο ασφαλές αξεσουάρ, που όμως δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε καθώς συνοδεύεται από το διχτυωτό καλσόν που δε μας αρέσει γιατί υποβαθμίζει το όλο σύνολο. Τέλος το δερμάτινο jacket με τη γούνινη λεπτομέρεια δίνει ένα rock χαρακτήρα στην Αγγελική, ενώ ο φάκελος-τσάντα πολύ σωστά ξεφεύγει από τα κλασικά μικρά μεγέθη και δηλώνει έκδηλα την παρουσία του.
Σίγουρα όχι η καλύτερή της εμφάνιση αλλά ξέρουμε πως μπορεί να επανέλθει πολύ εύκολα, αφού το έχει ξανακάνει.