All star-mania: Τα αγαπημένα παπούτσια των stars και πώς τα συνδυάζουν

All star-mania: Τα αγαπημένα παπούτσια των stars και πώς τα συνδυάζουν

Είναι τα παπούτσια-κόλλημα. Γιατί οι διάσημες τα λατρεύουν και πώς μαγεύουν το κοινό, φορώντας τα;

All Stars αποτελούν παπούτσια φαινόμενο, αφού έχουν ιστορία πολλών ετών. Το πρώτο παπούτσι δημιουργήθηκε το 1917 για μπασκετικούς λόγους. Ποιός το περίμενε ότι δεκαετίες μετά θα αποτελεί παπούτσι-κόλλημα και θα το φοράνε από μικρά παιδάκια ως μεγάλες κυρίες. Χαρακτηριστικό στοιχείο τους η άνεση αλλά φυσικά και το στυλ.

Ποιές όμως είναι οι stars που κατ'εξοχήν το επιλέγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους και πώς τα συνδυάζουν;

Οι διάσημες κυρίες λοιπόν τα φοράνε από το πρωί ως το βράδυ. Τι νομίζατε ότι κυκλοφορούν μόνο με ψηλοτάκουνα όλη μέρα; Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τις στιλιστικές τους επιλογές βήμα βήμα :

-H Νicole Richie, επέλεξε να συνδυάσει τα αγαπημένα της μαύρα Converse με τζιν σορτσάκι και λευκή πουκαμίσα. Πρόσθεσε κόκκινα γυαλιά για αντίθεση και απέδειξε ότι η απλότητα πάντα κερδίζει.

Agynesse Deyn, πάντα εκκεντρική και in fashion, συνδύασε τα rock all star της με floral μακριά φούστα και μαύρο δερμάτινο. Σίγουρα ένα look προς μίμησην.

Natalie Portman,επιλέγει τα μπεζ κλασικά converse και με ένα απλό τζιν υπερασπίζεται το casual look της, το ίδιο κάνει και η Jennifer Aniston με τα γκρι της παπούτσια.

Drew Barrymore, επιλέγει έντονο ψηλό μωβ μποτάκι και «παίζει» με το συνδυασμό μαύρου-λευκού και γκρι. Ντύσιμο που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Mischa Barton με λεοπάρ παντελόνι, μαύρο παλτό και μαύρα κοντά all stars, είναι κομψή σε νυχτερινή της έξοδο.

Jessica Alba, επιλέγει χαμηλό μωβ και μας δείχνει πως μπορείς να είσαι sport και in fashion παράλληλα, με λευκή φαρδιά φόρμα και μαύρο t-shirt.

-H Κristen Stewart, κάνει την ανατροπή και φοράει τα αγαπημένα μας παπούτσια στο κόκκινο χαλί συνδυάζοντάς τα με ένα κόκκινο με μαύρες λεπτομέρειες φόρεμα. Σίγουρα alternative η επιλογή της..

Mary-Kate Olsen, εμφανίζεται ως cool teenager να περπατάει αμέριμνη με μπλε all stars και casual ρούχα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη της προς αυτά.

Rihanna, hot μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, φοράει μαύρο μποτάκι και κάνει τη διαφορά. Μust το κόκκινο κραγιόν.

Από το πρωί ως το βράδυ, ο συνδυασμός είναι στο χέρι σας. Οι διάσημες κυρίες δε διστάζουν να τα συνδυάσουν με τα πάντα, από φόρεμα βραδινό, μέχρι με ένα απλό τζιν ή φόρμα, τα Converse σίγουρα θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες».