Τι ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της Whitney Port στα γυναικεία βραβεία του Elle;

Τι ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της Whitney Port στα γυναικεία βραβεία του Elle;

H ηθοποιός αποδεικνύει πως το στυλ δεν είναι θέμα κόστους!

H Whitney Port δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την ετήσια απονομή βραβείων για τη Γυναίκα του Hollywood που διοργανώνει το περιοδικό Elle. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Beverly Hills, της California, εχτές το βράδυ.

Αν ψάχνετε ποιανού γνωστού σχεδιαστή δημιούργημα είναι το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε η ηθοποιός για το κόκκινο χαλί ή σε ποια vintage περίοδο ανήκει, χάνετε το χρόνο σας! Το εν λόγω φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν θα βρείτε σε καμία haute couture ανοιξιάτικη συλλογή του 2013. Και όμως ούτε κομμάτι από τη δική της συλλογή είναι- γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν η Whitney Port είναι και σχεδιάστρια.

Το φόρεμα ανήκει στο γνωστό on-line label ASOS, ιδιαίτερα αγαπητό στους λάτρεις του ηλεκτρονικού shopping και στις απανταχού fashionistas γενικότερα κυρίως για τα ποιοτικά και οικονομικά του κομμάτια. Η Port, λοιπόν, συνδύασε το διόλου ευκαταφρόνητο φόρεμά της με ένα ζευγάρι πέδιλα Jerome C. Rousseau και κοσμήματα από λευκόχρυσο και διαμάντια.

Έπιασε τα μισά της μαλλιά ψηλά και απέφυγε να τα ισιώσει. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή ενώ μας δίνει παράλληλα ένα μάθημα που διαχωρίζει το στυλ από το κόστος!

Διαβάστε ακόμη:
Αποκτήστε το φόρεμα εγκυμοσύνης της Sofia Vergara

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!

Αναβαθμίστε το casual look σας με τις φθινοπωρινές προτάσεις των Staff Jeans