Bérénice & Τόνια: τι φόρεσαν τα κορίτσια του James Bond στην πρεμιέρα στο Λονδίνο;

Bérénice & Τόνια: τι φόρεσαν τα κορίτσια του James Bond στην πρεμιέρα στο Λονδίνο;

Ένα κόκκινο χαλί χωρίς καθόλου ψεγάδια.

Την Τρίτη στο Royal Albert Hall του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond «Skyfall» με όλους τους πρωταγωνιστές να παρελαύνουν απαστράπτοντες στο κόκκινο χαλί.

Εκτός, λοιπόν, από τους Daniel Craig, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Judi Dench και Naomie Harris στην επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα παρευρέθηκαν τόσο το καινούργιο κορίτσι του James Bond Bérénice Marlohe όσο και η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου που συμμετέχει στην ταινία.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Bérénice φόρεσε μια υπέροχη κατακόκκινη δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, που αναδείκνυε το στήθος της και έκλεψε όλα τα βλέμματα. Stephen Webster σκουλαρίκια, μακιγιάζ με έμφαση στο βλέμμα (δίτονα smoky eyes) και μαλλιά πιασμένα επάνω για να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο το μπούστο της συμπλήρωσαν την εκθαμβωτική εμφάνισή της.

Και η Τόνια, όμως, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων φορώντας μια περίτεχνη δημιουργία σε τόνους του χρυσού του London based Έλληνα σχεδιαστή, Eddie Gavriilidis. Ο ταλαντούχος Eddie εμπνεύστηκε από την πιο iconic ταινία του James Bond, την τρίτη του κατά σειρά με τίτλο «Goldfinger», θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον πράκτορα 007 που σε λίγο θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του από τον συγγραφέα Ian Fleming. Σπαστά μαλλιά, αψεγάδιαστο μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη και κοσμήματα Ilias Lalaounis έδωσαν την κατάλληλη λάμψη από παλιό Hollywood στην Τόνια για να θριαμβεύσει στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης:

Marie-Chantal: τι φόρεσε στον πριγκιπικό γάμο του Λουξεμβούργου;

Πριγκίπισσα Charlene: κομψότητα στα μαύρα

Amanda Seyfried: εκθαμβωτική με κόκκινο κοστούμι