Leighton Meester: εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

Leighton Meester: εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

To Gossip Girl στην τελευταία του εμφάνιση επέλεξε μια δημιουργία από τη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Μπορεί το Gossip Girl να διανύει την τελευταία του σεζόν και τα γυρίσματα να τελείωσαν, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε τόσο εύκολα τις πρωταγωνίστριες του.
Μια από αυτές, η Leighton Meester (η Blair Waldorf της δημοφιλούς σειράς) είναι το πρόσωπο στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Flaunt και παρευρέθηκε στο δείπνο προς τιμήν της που οργανώθηκε για το λόγο αυτό στο εστιατόριο Ink του Δυτικού Hollywood της California.

Για αυτήν την περίσταση η διάσημη για τις τολμηρές της επιλογές στα παπούτσια Leighton φόρεσε ένα φόρεμα με γεωμετρικό print από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Αυτή τη φορά στα παπούτσια δεν έκανε την έκπληξη, απογοητεύοντάς μας και επέλεξε την ασφάλεια ενός ζευγαριού μαύρων Christian Louboutin «Pigalle» ψηλοτάκουνων. Προσέξατε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά της;

Η Αμερικανίδα ηθοποιός τα έκοψε, ακολουθώντας με πιο ήπιο τρόπο το παράδειγμα της Emma Watson που μετά το τέλος των γυρισμάτων του Harry Potter τα έκοψε ανδρικά. Στο συγκεκριμένο χτένισμα δεν μας ξετρέλαναν αλλά περιμένουμε να δούμε και άλλες εμφανίσεις για να καταλήξουμε να ψηφίζουμε ναι ή όχι στο νέο χτένισμα της Leighton.

Διαβάστε επίσης:

Υψηλή ραπτική στα γυρίσματα του Gossip Girl

Leighton Meester: στα πορτοκαλί στα γυρίσματα του Gossip Girl

Blake Lively: φθινοπωρινή γεωμετρία στο Gossip Girl