Kelly Osbourne: το παχουλό κορίτσι που έγινε fashion icon

Kelly Osbourne: το παχουλό κορίτσι που έγινε fashion icon

Από το περιθώριο στις πρώτες σειρές των μεγαλύτερων ντεφιλέ, η Kelly Osbourne μπορεί επιτέλους να πει πως τα κατάφερε.

H Kelly Osbourne έκλεισε τα 28 της αυτήν τη βδομάδα και εμείς της ευχόμαστε να τα χιλιάσει με μερικές από τις πιο iconic φωτογραφίες της.
Το κορίτσι με τα τατουάζ που μας πρωτοσυστήθηκε ως η προβληματική κόρη της οικογένειας Osbourne από το ριάλιτι σόου του πατέρα της, πέρασε από τον εφιάλτη των ναρκωτικών, ξεπέρασε τη βουλιμία και προσγειώθηκε στις οθόνες μας ως Fashion Police μαζί με την Joan Rivers κάνοντάς μας να χαμογελάσουμε από καμάρι.

Απέχοντας χιλιόμετρα πλέον από τα περιττά κιλά, την κατάθλιψη και τις κακόγουστες εμφανίσεις, η διάσημη κόρη του Ozzy χαράσσει τη δική της πορεία στο star system, τρέφεται υγιεινά, γυμνάζεται και πάνω από όλα φοράει τα πιο fashion σύνολα από υψηλή ραπτική μέχρι vintage θησαυρούς.

Αποτίοντας ένα φόρο τιμής στη Stella McCartney, τον οίκο Tibi το σχεδιαστή Zac Posen, τον Henry Holland και οτιδήποτε πιο ενημερωμένο μπορείτε να φανταστείτε από το χώρο της μόδας, η Kelly κάνει τα πατώματα να τρίζουν κι αυτή τη φορά δεν είναι από τα βάρος, αλλά από τον ανανεωμένο της εαυτό.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και ξεκλέψτε ιδέες!

Διαβάστε επίσης:

London Fashion Week: όλοι οι διάσημοι που παρακολούθησαν την περιβόητη εβδομάδα μόδας

Η Kelly Osbourne πιο όμορφη από ποτέ στο εξώφυλλο του Maniac