Jennifer Lawrence: με Dior δεν μας πείθει

Jennifer Lawrence: με Dior δεν μας πείθει

Στο νέο πρόσωπο του Dior δεν πάνε πολύ οι δημιουργίες του γαλλικού maison.

H Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence, το νέο πρόσωπο του οίκου Dior που πήρε την σκυτάλη από την Mila Kunis στις Dior καμπάνιες, παρευρέθηκε τη Δευτέρα στην προβολή της νέας της ταινίας «Silver Linings Playbook» στο The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για άλλη μια φορά επέλεξε να «τιμήσει το σπίτι της» φορώντας Dior δημιουργίες χωρίς, όμως, και πάλι να καταφέρει να μας κερδίσει. Συνδύασε ένα μαύρο σατέν jacket με μια χρυσή ζώνη στη μέση, Dior γόβες (όλα από την ανοιξιάτικη 2013 Dior συλλογή), μια Roger Vivier «Paint Box» clutch τσάντα από τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε και «M'ama Non M'ama» σκουλαρίκια και δαχτυλίδι του οίκου Pomellato.

Δεν είναι πως η Jennifer είναι κακοντυμένη στην εν λόγω εμφάνιση, είναι που είναι πολύ βαρετή, με παντελή έλλειψη χρώματος και πολύ vamp με τρόπο που δεν μας αρέσει. Όταν μάλιστα έχουμε δει τις Marion Cotillard και Natalie Portman να φορούν Dior ως πρόσωπα του γαλλικού οίκου η Jennifer μοιάζει λίγη. Μάλλον φταίει το γεγονός πως ακόμη είναι πολύ νέα, πάντως νομίζουμε πως δεν διαθέτει ακόμη τη δυναμική για έναν οίκο τέτοιου βεληνεκούς.

Διαβάστε επίσης:

Η Natalie Portman «απαγορεύτηκε» στην Βρετανία

Olivia Palermo: κομψότητα στα μαύρα στο ντεφιλέ του Dior

To νέο διαφημιστικό του οίκου Dior θα έχει άρωμα Ελλάδας