Ρούλα Κορομηλά: Οι αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές της

Ρούλα Κορομηλά: Οι αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές της

Γιατί, Ρούλα είναι μόνο μία!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι το γέννημα θρέμμα της Μεσσηνίας για το οποίο υπερηφανεύεται όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς με καταγωγή "κάτω από το αυλάκι". Το φιλόδοξο κορίτσι ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του '80 μέσα από την κρατική τηλεόραση, και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ιδιωτική, καθιερώνοντας προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη. "Πρωινός καφές" για το πρωινό, η μακροβιότερη εκπομπή που σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία και έγινε μπροστάρης για όλες τις υπόλοιπες που θα ακολουθούσαν με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα της showbiz. To Ciao ANT1 συνεχίζει το θρίαμβο στη βραδινή ζώνη, ενώ το 1994 η Ρούλα όπως πλέον τη φωνάζουν όλοι σπάει το συμβόλαιό της με το σταθμό και βρίσκει τηλεοπτική στέγη στο σταθμό Mega, που σύμφωνα με πληροφορίες της προσέφερε το ποσό του 1.000.000.000 δραχμών.

Το "Μπράβο", είναι η συνταγή της επιτυχίας για τα βράδια του σαββατοκύριακου, εκεί όπου κάθε τηλεθεατής ήξερε πως θα απολαύσει ηθοποιούς, τραγουδιστές αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια σε ανέλπιστους ρόλους, δακρύβρεχτες συνεντεύξεις, ενώ ξένες προσωπικότητες όπως η Madonna και ο Eros Ramazzoti θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους το γόητρο της εκπομπής. Η επιτυχία συνεχίζεται, ακολουθεί το Bravissimo, το "Ε, ναι λοιπόν" και οι τηλεμαραθώνιοι για κοινωφελείς σκοπούς θα χτίσουν ένα όνομα για τη διάσημη πλέον Ρούλα βαρύ σαν ιστορία.

Η διάσημη παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της σε συγκεκριμένα στυλιστικά ατοπήματα που πάντα επέλεγε ανεξαρτήτως συμβουλών. Κολλητά φορέματα, ασφυχτικά ντεκολτέ, σούπερ μίνι, ψηλοτάκουνα, καυτά φουστάκια και αποκαλυπτικές δημιουργίες που μπορούσαν να εξάψουν τη φαντασία και του πιο ανέραστου τηλεθεατή. Η Ρούλα έχει υπέροχα μακριά πόδια και πλούσιο στήθος που τολμά να δείχνει σε κάθε της εμφάνιση, ακόμα και όταν κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κιτσάτη.

Στην καθημερινότητά της οι αρχές της δε διαφέρουν και πολύ. Μαύρα κολάν, εφαρμοστά μπλουζάκια με ντεκολτέ, μακριές μπότες και οπάκ καλσόν με κοντές φούστες είναι για εκείνη το στυλιστικό της Ευαγγέλιο.

Ό, τι και να φορέσει η Ρούλα μπορεί να μην ανακηρυχθεί ποτέ fashion icon, είναι όμως πάντα στις καρδιές μας γιατί μας έμαθε να αγαπάμε την τηλεόραση, να ανοίγουμε τα σπίτια μας στους τηλεπαρουσιαστές και να κάνουμε τους ανθρώπους της μικρής οθόνης μέλη της οικογενείας μας με ένα πάτημα του τηλεκοντρόλ.

Μπράβο Ρούλα!

Διαβάστε επίσης:

Lindsay Lohan: οι αμέτρητες εμφανίσεις της από τις περιπέτειές της στα αμερικάνικα δικαστήρια

Βάνα Μπάρμπα: το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του '90

Σπεράντζα Βρανά: μία γυναίκα πειρασμός

Estée Lauder: η γυναίκα που έδωσε ονοματεπώνυμο στην ομορφιά

Ρένα Παγκράτη: ήταν φάση το κορίτσι

Isadora Duncan: η μητέρα του σύγχρονου χορού