O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της lady chic εμφάνισης της Ζέτας

O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της lady chic εμφάνισης της Ζέτας

Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα

Dancing with the stars και στυλ πάνε μαζί και αυτή τη σεζόν. Η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια αποτελεί θέμα συζήτησης κάθε Δευτέρα και καθόλου άδικα. Ο στυλίστας της, Γιώργος Σεγρεδάκης αυτή τη φορά επέλεξε ένα glamorous lady chic μίνι φόρεμα για να τονίσει την αυστηρή θηλυκότητά της.

Δυναμικό και χωρίς υπερβολές το χτεσινοβραδινό look της Ζέτας μας άρεσε πολύ και ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό από ό, τι έχουμε συνηθίσει. Η παρουσιάστρια απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τα πιο hot trends της σεζόν -στην προκειμένη περίπτωση την παγιέτα και την must διχρωμία μαύρο-χρυσό. Το κλασικό κοντομάνικο ζιβάγκο Paco Rabanne φόρεμά της, από τη boutique Enny di Monaco έκλεψε την παράσταση σε συνδυασμό με τις peep toe μαύρες Giuseppe Zanotti γόβες της από την Καλογήρου. Το look ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Gavello.

To make-up της Ζέτας ήταν επίσης πιο αφαιρετικό από εκείνο του προηγούμενου live, όμως εξίσου εντυπωσιακό. Ο Γιάννης Μαρκετάκης επέλεξε έντονα μάτια στα οποία τόνισε το κινητό βλέφαρο και άφησε καθαρό το κάτω μέρος του ματιού προκειμένου να δώσει ένταση διατηρώντας ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα. Τονισμένα φρύδια και ένα berry κραγιόν σε βαθιά απόχρωση, ανέδειξαν τα όμορφα χαρακτηριστικά της Ζέτας με μία elegant και ταυτόχρονα sexy διάθεση. Το επιστέγασμα στο υπέροχο στυλ της, εχτές το βράδυ δόθηκε φυσικά από τον hair-stylist Βασίλη Μπουλούμπαση που επιμελήθηκε το περίτεχνο mohikan pony-tail για τις λεπτομέρειες του οποίου μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αποκαλύπτει: Την εμπνευσμένη από τα 70s εμφάνιση της Ζέτας

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης εμπνέεται από τα 70's και μεταμορφώνει τη Ζέτα σε θεά!

O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες για τη χθεσινή εμφάνιση της Ζέτας!