Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε μοιραία σταρ του '60

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε μοιραία σταρ του '60

Ο γνωστός hair-stylist εμπνέεται από τη Scarlett Johansson και την Marilyn Monroe

Κάθε βραδιά της Κυριακής μας προσκαλεί να μένουμε προσηλωμένοι στην οθόνη του Dancing With The Stars, όσι μόνο για τις εντυπωσιακές parformances των διαγωνιζόμενων αλλά για την κάθε φορά και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας.

Ο αγαπημένος μας κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, αποδεικνύει πως μία ωραία γυναίκα μπορεί να πάρει πολλά, διαφορετικά πρόσωπα και τα μαγικά του χέρια αναλαμβάνουν να την μεταμορφώσουν. Η Ζέτα επέλεξε με τη βοήθεια του στυλίστα της Γιώργου Σεγρεδάκη ένα φόρεμα από τη δική της συλλογή για την Raxevsky, μέ έντονη λεπτομέρεια στο λαιμό που αν μη τι άλλο έπρεπε να αναδειχτεί. Ο Βασίλης, λοιπόν, επέλεξε να αφήσει ακάλυπτο το ντεκολτέ ανεβάζοντας τα μαλλιά της παρουσιάστριας σε ένα μοιραίο bob.

Έμπνευσή του; Η καμπάνια της Scarlett Johansson για την Dolce &Gabbana η οποία με τη σειρά της αναφερόταν στο θρύλο Marilyn Monroe. Tα ξανθά μαλλιά της Ζέτας, λοιπόν, έγιναν μπούκλες και πήραν όγκο στην κορυφή με κρεπάρισμα και φράντζα στο πλάι, ενώ στερεώθηκαν με φλου ύφος στο ύψος του λαιμού, προκειμένου να δίνουν την αίσθηση αυτού το σέξι καρέ της μεγάλης πρωταγωνίστριας.

Εμείς να δώσουμε τα εύσημα για μία ακόμη φορά, στο χτένισμα που κατάφερε να αναδείξει τόσο την ξεχωριστή ομορφιά της Ζέτας, όσο και το εντυπωσιακό ρούχο της.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αναλύει το λαμπερό χτεσινοβραδινό στυλ της Ζέτας!