Κάπες: Τα αγαπημένα πανωφόρια των celebrities

Κάπες: Τα αγαπημένα πανωφόρια των celebrities

Οι πιο στυλάτες κυρίες παραδίδουν μαθήματα επίκαιρου στυλ

Τα oversized παλτό, αυτή τη σεζόν, μένουν για λίγο στο παρασκήνιο και πρωταγωνίστριες στις χειμερινές εμφανίσεις των fashionistas γίνονται οι κάπες. Για να αντιμετωπίσετε τις χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χάσετε πόντους από το στυλ σας, φορέστε τα αγαπημένα πανωφόρια όπως έχουμε ήδη δει να κάνουν οι πιο ενημερωμένες celebrities.

Σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο η Gwen Stefani επέλεξε μαύρη κάπα του brand της Katie Holmes, Holmes & Yang. Επιστρατεύοντας την χαρακτηριστική αίσθηση του στυλ της η τραγουδίστρια φόρεσε το κομμάτι με καρό σύνολο του Michael Kors, ενώ έδωσε σε όλο το look μία αίσθηση Mod, με το ναυτικό καπέλο της.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Lucy Liu σε ένα red carpet event επέλεξε βραδινή, εντυπωσιακή κάπα με φτερά, από την συλλογή του οίκου Roberto Cavalli, για να αναδείξει τέλεια το μαύρο, βραδινό φόρεμα του Roland Mouret.


Η Jessica Biel, από την μεριά της, μας χάρισε ένα εξαιρετικό streetstyle από τους δρόμους της Νέας Υόρκης αφού η μαύρη κάπα της αναβάθμισε τέλεια το casual σύνολό της, δίνοντας έναν τόνο θηλυκότητας στο κλασικό, denim παντελόνι της.

Πίσω στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο after party για την πρεμιέρα της ταινίας Les Miserables, η Anne Hathaway θύμιζε diva της χρυσής εποχής του Hollywood με την μπλε, μεταξωτή κάπα από την ανοιξιάτικη συλλογή Burberry Prorsum για το 2013.

Διαβάστε ακόμα:

Jessica Chastain: άλλη μια λάτρης της φλοράλ Prada τσάντας
Ποιες είναι οι 5 πιο καλοντυμένες γι' αυτή τη βδομάδα;
Βραβείο καλύτερου street style: Ποιες stars τερμάτισαν πρώτες;