Emma Stone: η πιο καλοντυμένη σε promo tour της χρονιάς

Emma Stone: η πιο καλοντυμένη σε promo tour της χρονιάς

Η πρωταγωνίστρια του Spider-Man έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στην περιοδεία της για την προώθηση της ταινίας.

«Η πιο καλοντυμένη σε promo tour» δεν είναι ένας εύκολος τίτλος. Για να τον κερδίσει μία ηθοποιός πρέπει να είναι κομψή και χωρίς ψεγάδια σε όλες τις πρεμιέρες και τις συνεντεύξεις τύπου ανά τον κόσμο.

Καθόλου εύκολο, καθώς οι πρεμιέρες συνήθως ακολουθούν η μία την άλλη και οι stars έχουν και αυτές τις κακές τους στιγμές. Έτσι, λοιπόν, η Kristen Stewart και η Bérénice Marlohe δεν τα κατάφεραν πολύ καλά στις περιοδείες τους και η Charlize Theron ήταν η δεύτερη αγαπημένη μας. Νικήτρια αναδείχτηκε για φέτος η εικοσιτετράχρονη καλλονή Emma Stone για τις εμφανίσεις της στο promo tour της ταινίας «The Amazing Spider-Man» -ήδη η Vogue της έχει απονείμει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης της χρονιάς.

Η Emma ήταν καλοντυμένη στις πρεμιέρες σε κάθε μεγάλη πόλη παίζοντας από το στυλ της vamp γυναίκας μέχρι της αθώας κορασίδας. Gucci, Bottega Veneta, Elie Saab, Carven, Chanel, Dolce & Gabbana και Emilio Pucci είναι μόνο μερικοί από τους οίκους που έντυσαν την Εmma σε αυτήν την περιοδεία που δεν μας απογοήτευσε καθόλου.

Διαβάστε επίσης:

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Ποια είναι η νέα αγαπημένη τσάντα της Emma Stone;

Emma Stone: συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο tour της στην Ευρώπη