Οι 5 συν 2 πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2012

Οι 5 συν 2 πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2012

Επτά κυρίες μας κέρδισαν με το στυλ τους τη χρονιά που τελείωσε χθες.

Το 2012 ήταν και αυτό γεμάτο events, απονομές βραβείων και πρεμιέρες με τις απανταχού stars να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν. Φυσικά τα κατάφεραν μόνο εκείνες που διαθέτουν το χάρισμα το στυλ τους να φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψό και που οι εμφανίσεις τους απέπνεαν μια έμφυτη ευγένεια.

Πέντε κυρίες φέτος κέρδισαν για εμάς το βραβείο της καλοντυμένης της χρονιάς. Οι ηθοποιοί Tilda Swinton και Cate Blanchett παρέμειναν και φέτος πιστές στο στυλ που της χαρακτηρίζει, έκαναν μοναδικές εμφανίσεις επιλέγοντας συνήθως παστέλ αποχρώσεις και τράβηξαν τα βλέμματα με την κομψότητά τους κερδίζοντας την θετική ψήφο μας.

Φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την Diane Kruger που μετά τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ των Καννών δεν θα μπορούσε να μην φιγουράρει σε αυτήν την λίστα. Όπως επίσης και η Emma Stone, που από την απονομή των Χρυσών Σφαιρών μέχρι το promo tour της ταινίας «The Amazing Spider-Man», μας πρόσφερε πλήθος καλοντυμένων εμφανίσεων. Στο street style το βραβείο απονέμεται για άλλη μια φορά στην Miranda Kerr που χωρίς υπερβολές είναι πάντοτε ντυμένη άψογα παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Τέλος, τιμητικό βραβείο για φέτος οφείλουμε να δώσουμε στις ιέρειες της μόδας Anna Dello Russo και Daphne Guinness, που παραμένουν πιστές τόσα χρόνια στην extravaganza η καθεμιά με τον δικό της τρόπο και αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Διαβάστε επίσης:

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Alexa Chung: η πιο υπερεκτιμημένη στυλιστικά περσόνα του 2012

Οι 10 ωραιότερες εμφανίσεις μοντέλων σε gala το 2012