Οι 5 πιο hot εμφανίσεις των stars για την εβδομάδα που μας πέρασε

Οι 5 πιο hot εμφανίσεις των stars για την εβδομάδα που μας πέρασε

Πάρτε μαθήματα στυλ

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και οι stars παρέδωσαν μαθήματα στυλ για μία ακόμη φορά. Ποιες celebrities εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους;

Ηeidi Klum: Το διάσημο μοντέλο ξέρει από casual ντύσιμο και το αποδεικνύει περίτρανα με αυτή της την εμφάνιση. Για πετυχημένες εμφανίσεις επιλέξτε δερμάτινο biker jacket, το τζιν του αγοριού σας και ένα πολύχρωμο φουλάρι. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι γυαλιά και είστε έτοιμες

Μiranda Kerr: Αυτό το κορίτσι πάντα ξέρει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η εμφάνισή της αυτή είναι ιδανική για επαγγελματικό meeting με την προϋπόθεση η φούστα σας να είναι πιο μακριά. Τι επέλεξε; Ένα printed Erdem top, συνδυασμένο με μια λευκή Mango φούστα και ένα κατακίτρινο Stella McCartney blazer. Η τσάντα της ήταν Miu Miu και τα υπέροχα γυαλιά της από ταρταρούγα της συλλογής της Stella McCartney.

Οlivia Palermo: Η διάσημη fashionista εμφανίστηκε μαζί με το σύντροφό της, Johannes Huebl, στο St Barts. Η Olivia μας έδωσε μια fashion-νότα από τα trends του καλοκαιριού. Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό διάφανο πουκάμισο με μια κίτρινη φούστα. Η πλεκτή Gerard Darel τσάντα της μας άρεσε πολύ και φυσικά τα πολλά κολιέ στο λαιμό της έκαναν τη διαφορά.

Gwen Stefani: Η όμορφη τραγουδίστρια ακόμη και στη βόλτα της με το γιο της Zuma είναι super μοδάτη. Φόρεσε το εκπληκτικό μακρύ, μαύρο παλτό της, τις flat μπότες της και αποθέωσε το look της με το καπέλο και τα στρογγυλά και από ταρταρούγα γυαλιά της.

Κirsten Dunst: Δε χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να είσαι στιλιστικά σωστή. Αυτό απέδειξε η διάσημη ηθοποιός που ψήφισε υπέρ του total black. Μαύρο παλτό, skinny παντελόνι και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια με κορδόνια, είχε το menu της. Πως έκανε τη διαφορά; Μα φυσικά με την leopard τσάντα της που σπάει τη μονοτονία του μαύρου χρώματος.

Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα:

Βραβείο καλύτερου street style: Ποιες stars τερμάτισαν πρώτες;

Τα στυλιστικά Do's & Don'ts που μας έμαθαν οι celebrities μέσα στο 2012

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο casual είναι το πολύ casual;