Celebrity crush: Οι διάσημες και τα studded μποτάκια της Isabel Marant

Celebrity crush: Οι διάσημες και τα studded μποτάκια της Isabel Marant

Τα λατρεύουν και το δείχνουν!

Πριν μερικές σεζόν, τα taupe suede ankle boots με την υπογραφή Isabel Marant, είχαν γίνει το απόλυτο must have κάθε γυναικείου celebrity ποδιού του οποίου η κάτοχος σεβόταν τον εαυτό του. Ένα μποτάκι που έβγαζε τις διάσημες σταρ ασπροπρόσωπες από το πρωί ως το βράδυ με άνεση και στυλ, ταιριάζοντας ως δια μαγείας με κάθε look.

Η Isabel Marant ξανάκανε το θαύμα της προκαλώντας στιλιστικό πανικό σχεδόν σε κάθε starlet του Hollywood, η οποία έσπαυσε να αποκτήσει ένα ζευγάρι studded western boots. Μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο ψηλές, με τακούνι στιλέτο ή τετράγωνο χαμηλό είναι υπέροχες. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν λαμψη και ροκ στυλ σε εκείνη που τις φοράει, με αποτέλεσμα τα διεθνή style icons να τις λετρεύουν.

Οι Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Kate Moss, Sienna Miller, Nicky Hilton, Rosie Huntington-Whiteley, Rose Mc Gowan, Jessica Biel και Jessica Stein είναι μερικές μόνο από τις φανατικές του trend. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες για το πώς να φορέσετε κι εσείς τα δικά σας studded booties.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το νέο lookbook της Mulberry για την άνοιξη του 2013

Ο Nicola Formichetti λανσάρει τσάντες για τον οίκο Μugler

Δείτε ποια χρώματα θα φορεθούν την ερχόμενη σεζόν