O Βασίλης Μπουλούμπασης εξηγεί πώς να πετύχετε τους απαλούς κυμματισμούς της Ζέτας

O Βασίλης Μπουλούμπασης εξηγεί πώς να πετύχετε τους απαλούς κυμματισμούς της Ζέτας

Ένα χτένισμα έυκολο και θηλυκό που θα λατρέψετε

Ο αγαπημένος hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, που επιμελείται για 11 live τα εντυπωσιακά χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια, μας εξηγεί πώς να πετύχουμε αυτό το μοιραίο και ταυτόχρονα κλασικό look.

Σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, απλώστε ένα serum για να λειάνετε την επιφάνειά τους και να είναι σωστά προετοιμασμένα για το styling και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σε τμήματα περάστε τα με το πιστολάκι και μία στρογγυλή βούρτσα για να δώσετε σχήμα και όγκο. Με ένα σίδερο για μπούκλες γυρίστε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών προς τα έξω, μακριά από το πρόσωπο και μετά περάστε και πάλι τμηματικά και όλα τα υπόλοιπα μαλλιά από τα μήκη έως τις άκρες, με κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα απαλό, κυμματιστό αποτέλεσμα σαν της Ζέτας.

Αφού περιμένετε λίγο να «κάτσουν» τα μαλλιά περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα από τις μπούκλες με το κεφάλι προς τα κάτω για να δώσετε φυσική κίνηση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε μία λακ δίνοντας έξτρα όγκο, σταθεροποιώντας παράλληλα το χτένισμα.

Διαβάστε ακόμη:



O Γιώργος Σεγρεδάκης αποθεώνει τη Ζέτα και στο 11ο live του DWTS!