Melanie B: Η γυναίκα επιδειξίας

Melanie B: Η γυναίκα επιδειξίας

Τι κρύβει η Melanie B κάτω από την τεράστια καμπαρντίνα της;

Η Melanie B (λίγες τη θυμάστε πλέον ως μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls, ενώ περισσότερες τη γνωρίζετε από το γνωστό παιχνίδι για το Playstation 3, «Getting fit with Mel B», γιατί αυτή είναι η τελευταία μέθοδος που ανακαλύψατε για να κάνετε κοιλιακούς) απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε ένα αεροδρόμιο.

Ανεπαίσθητο μακιγιάζ, μαύρες μπότες και μία μακριά κατακόκκινη καμπαρντίνα ήταν το ταξιδιωτικό look που επέλεξε. Και ενώ αν το βλέπαμε σε μία καθημερινή γυναίκα, κανένα σχόλιο δεν θα κάναμε, για τη Mel έχουμε άλλες υποψίες. Που είναι τα λεοπάρ, που είναι τα ντεκολτέ, που είναι οι υπερπαραγωγές;

Πιθανότατα, για να διαλέξει ένα τόσο μακρύ outerwear που μόνο ένας επιδειξίας στα πάρκα τολμά, κάτι θέλει να κρύψει. Μήπως είναι, όντως, γυμνή η πρώην pop star και νυν γυμνάστρια; Ενδέχεται, γιατί όλοι θέλουμε να ταξιδεύουμε άνετα, και οι πρώην stars έχουν και εκείνες τις καθημερινές στιγμές τους. Όποια, είδε κάτι παραπάνω απ'ότι είδαμε εμείς στη φωτογραφία να επικοινωνήσει μαζί μας παρακαλώ.