Met Gala 2013: Οι καλοντυμένες

Met Gala 2013: Οι καλοντυμένες

5 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα φετινά «Όσκαρ της μόδας»

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πιο εντυπωσιακά red carpets από το χθεσινό του Met Ball της Νέας Υόρκης. Με θέμα το punk και οικοδέσποινα την Anna Wintour, για μία ακόμα χρονιά η έκθεση του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της πόλης άνοιξε με ένα εντυπωσιακό gala το οποίο συγκέντρωσε στο κόκκινο χαλί του τις διασημότερες fashionistas όλου του κόσμου. Ποιες ξεχωρίσαμε εμείς για τις άψογες εμφανίσεις τους;

Sienna Miller
Η πανέμορφη Βρετανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε με maxi, λευκό φόρεμα και cropped, biker jacket με studs, του οίκου Burberry. Η total Burberry εμφάνισή της, φυσικά αναζοπύρωσε τις φήμες που θέλουν της Miller να είναι το νέο πρόσωπο του iconic βρετανικού οίκου.

Sarah Jessica Parker
Για μία ακόμα φορά υποκληθήκαμε στις στυλιστικές επιλογές της σταρ. Η Parker, πιστή στο θέμα του Met Ball για φέτος, φόρεσε εντυπωσιακό βραδικνό φόρεμα του Giles Deacon, τιο οποίο συνδύασε με headpiece του Philip Treacy που παραπέμπει σε Mohican χτένισμα, και ψηλές μπότες από ταρτάν.

Cara Delevingne
Ένα ακόμα total look δια χειρός Christopher Bailey για τον οίκο Burberry μας χάρισε το supermodel, με μάξι, μαύρο φόρεμα με studs και ιλιγγιώδες ντεκολτέ, clutch και ψηλοτάκουνα.

Gisele Bundchen
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του supermodel μετά την γέννηση της κόρης του, Vivian, θα μείνει αξέχαστη, χάρη στο καυτό, μίνι φόρεμα με αλυσίδες και παραμάνες του Anthony Vaccarello.

Jessica Biel
Τον σχεδιαστή που εμπιστεύτηκε για το νυφικό της, τον Giambattista Valli επέλεξε η Jessica Biel για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MoMA. Το μαύρο, strapless φόρεμά της συνδύασε με κολάν από τούλι ενώ η (punk) λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν ο μικροσκοπικός κρίκος που πέρασε στη μύτη της. Είναι μία εμφάνιση που εκτιμήσαμε πολύ, για την αισθητική αλλά και το attitude της.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτοί είναι οι στυλίστες που κρύβονται πίσω από τους μεγαλύτερους star του Hollywood
Οι βασίλισσες του casual
Πορτοκαλί: Το νέο μαύρο, μέσα από τη «fashion-ματιά» των star