Boyfriend vs Skinny jeans: Με ποιο outfit προτιμάτε τις stars;

Boyfriend vs Skinny jeans: Με ποιο outfit προτιμάτε τις stars;

Ποιο το αγαπημένο σας τζιν;

Jeans. Ένα κομμάτι που δε λείπει από καμιά ντουλάπα. Λατρεμένο, καθώς ξέρει πάντα με ένα μαγικό τρόπο να μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχουμε τίποτα να βάλουμε (as always)! Skinny, boyfriend, baggy, ripped... κάθε ένα από αυτά έχει τη χάρη του.


Η βασική στιλιστική μάχη όσον αφορά τα jeans είναι η εξής: boyfriend vs skinny. Ποιο ταιριάζει περισσότερο στις stars; Τα φαρδιά είναι πιο ανέμελα και παιχνιδιάρικα. Επιπλέον, μπορούν και κρύβουν άψογα τις ατέλειες. Στην αντίπερα όχθη, τα skinny είναι sexy καθώς αναδεικνύουν άψογα τη γυναικεία σιλουέτα. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή για βραδινή έξοδο, συνδυασμένα με high-heels.


Οι stars του Hollywood, τα αγαπάνε εξίσου και τα δύο. Εντοπίσαμε μερικές από τις πιο hot stars, συμπεριλαμβανομένων και των Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Jennifer Aniston, Victoria Beckham και συγκρίναμε τις εμφανίσεις τους, με τους δύο τύπους jeans. Να σας πούμε την αλήθεια δεν καταλήξαμε ποιο ξεχωρίζουμε. Ίσως να προτιμάμε τα boyfriend για τις ανέμελες βόλτες μας και τα skinny για τις μέρες που θέλουμε να αναδείξουμε την πιο... θηλυκή μας πλευρά.


Δείτε όλες τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities στην παραπάνω gallery! Jeans-battle just begun!

Διαβάστε ακόμα

Hot trend - Ασπρόμαυρες ρίγες: Κάντο όπως η Δέσποινα Βανδή!

Δέσποινα Βανδή: Με καυτό αθλητικό σορτσάκι, μας μαθαίνει τι εστί sporty look

Casual chic: Βανδή, Κοκκίνου, Φουρέιρα, Φειδά, σας δείχνουν πώς να αποθεώσετε ακόμη και το πιο απλό outfit