H Pippa δίνει συμβουλές για tennis και αποκαλύπτει τα πολυσυζητημένα οπίσθιά της!

H Pippa δίνει συμβουλές για tennis και αποκαλύπτει τα πολυσυζητημένα οπίσθιά της!

Το περιμένατε ποτέ;

Είναι γνωστό πως εδώ και λίγο καιρό η αδελφή της Kate Middleton, Pippa την οποία και μάθαμε την ημέρα του γάμου του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας λόγω των καλοσχηματισμένων οπισθίων της, έχει πιάσει δουλεία στο περιοδικό Vanity Fair.

Αρθρογράφος σου λέει είναι και είπε η νεαρή κοπέλα να δώσει συμβουλές για το tennis με αφορμή το Wimbledon. Έβγαλε λοιπόν φωτογραφίες στο γήπεδο του tennis δίνοντας χρήσιμα tips για του λάτρεις. Μόνο που εμείς δεν θα σταθούμε στις συμβουλές αλλά στις πόζες! Σέξι, «καυτές» και γεμάτες υπνοούμενα, δεν θυμίζουν σε τίποτα την συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένα μέλος της αυλής του Μπάκιγχαμ.

Μην ανησυχείτε όμως, το παλάτι δεν θα περάσει κανένα σοκ, μιας και η Pippa που εμφανίζεται στις φωτογραφίες δεν είναι η αληθινή, αλλά ένα μοντέλο που προσέλαβε η dailymail για να παρουσιάσει μια πιο «πικάντικη» πλευρά της αδερφής της Kate, και πώς θα μπορούσε να είχε γράψει το άρθρο της αν δεν είχε τη βασιλική οικογένεια από πίσω της να παρατηρεί το κάθε της βήμα. Καλή προσπάθεια, δεν λέμε!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Kate Middleton και την αδελφή της ντυμένες παρανυφάκια

Δείτε την Pippa Middleton με τον καλό της σε χοτντογκάδικο