Denim dress: Όταν οι stars αποθεώνουν το απόλυτο must have κομμάτι

Denim dress: Όταν οι stars αποθεώνουν το απόλυτο must have κομμάτι

Kλέψτε ιδέες από τις διάσημες, για super cool εμφανίσεις

Το denim δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Αποτελεί πάντα μια safe επιλογή, που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Συνδυάζεται πανεύκολα και μπορεί να σας λύσει τα χέρια τις δύσκολες μέρες που δε βρίσκετε τίποτα να φορέσετε. Το καλοκαίρι είναι βασανιστικό να... σφηνώνουμε μέσα σε στενά jeans, οπότε ο καλύτερος τρόπος να φορέσετε το denim trend δεν είναι άλλος από το φόρεμα. Το λατρεύουμε σε κάθε εκδοχή. Τολμήστε το πρωί-βράδυ.


Κate Bosworth, Sienna Miller, Alexa Chung και Jessica Alba, αποτελούν σωστά πρότυπα για μια super cool πρωινή εμφάνιση. Αν είσαστε πιο τολμηρές, κλέψτε ιδέες από το outfit της Agyness Deyn. Συνδυάστε το με oxford shoes, καλτσάκια σε έντονο χρώμα και φυσικά ολοκληρώστε το look δένοντας φιόγκο μια κορδέλα στο κεφάλι σας.
Αν θέλετε να φορέσετε το denim dress το βράδυ, κλέψτε ιδέες από την Ηayden Panettiere και φυσικά την Diane Kruger. Εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Δείτε το look της Diane Kruger αλλά και όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις των star στην παραπάνω gallery. Θα ακολουθήσετε το trend;

Διαβάστε ακόμα

SerialKlother: Η Ελληνίδα blogger με το μοναδικό στυλ

Fashion report - Jumpsuits: Υιοθετήστε το απόλυτο trend, κλέβοντας ιδέες από τις stars