Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Το καλοκαίρι καλά κραττεί αλλά οι celebrities δεν σταματάνε να κάνουν τις εμφανίσεις τους στα διάφορα events, σε όλο τον κόσμο, και να μας εντυπωσιάζουν με το στυλ τους. Αυτές είναι οι διάσημες fashionistas που ξεχωρίσαμε για τις μοναδικές τους εμφανίσεις.

Rosie Huntington-Whiteley
Το πανέμορφο μοντέλο βρέθηκε στη μακρινή Αυστραλία, και εμφανίστηκε σε event του beauty brand ModelCo, με λευκό σύνολο από την Resort συλλογή του οίκου Calvin Klein και ασημί πέδιλα Giuseppe Zanotti.

Rihanna
Στο Monte-Carlo Sporting Summer Festival στο Μονακό τραγούδησε η superstar η οποία έκλεψε την παράσταση, εκτός από τις επιδόσεις της στη σκηνή, και με το λευκό, σέξι φόρεμα του οίκου Balmain, και τις σατέν, ψηλές μπότες Manolo Blahnik.

Cara Delevingne
Στο The Animal Ball του Λονδίνου ήταν καλεσμένο το supermodel, το οποίο έκλεψε την παράσταση με βραδινό, μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Blake Lively
Στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας Turbo, όπου πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, εμφανίστηκε η ηθοποιός με σέξι σύνολο, στο χρώμα του πάγου, του label Burberry Prorsum.

Naomi Campbell
Σε φιλανθρωπικό gala του οργανισμού Novak Djokovic στο Λονδίνο συμμετείχε η μαύρη γαζέλα του modelling, η οποία εμφανίστηκε με εντυπωσιακή, μαύρη δημιουργία του Azzedine Alaia.

Διαβάστε ακόμα:
Model Street Style: κομψότητα σε μαύρο και κόκκινο στο Παρίσι
Rihanna: σχεδόν γυμνή αλλά κομψή στην πρώτη σειρά του Chanel fashion show
Οι celebrities αγαπάνε τις maxi φούστες