Rosie Huntignton-Whiteley: ανδρόγυνο casual chic

Rosie Huntignton-Whiteley: ανδρόγυνο casual chic

Το βρετανικής καταγωγής μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley εντοπίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου με ένα off-duty κομψό σύνολο.

 

Στα είκοσι έξι της χρόνια η Rosie Huntington-Whiteley είναι ήδη super busy. Πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά εσωρούχων και ενδυμάτων ύπνου για την εταιρία Marks & Spencer, πόζαρε για τα τεύχη Οκτωβρίου του Harper's Bazaar Αυστραλίας και του βρετανικού Elle του ίδιου μήνα, ενώ περπάτησε και στο fashion show του οίκου Balmain στο πρόσφατο παρισινό fashion week με τις φήμες να θέλουν εκείνη να πρωταγωνιστεί και στην ανοιξιάτικη Balmain καμπάνια.

Την Πέμπτη, λοιπόν, και ενώ ήδη βρίσκεται στο Los Angeles οι paparazzi την εντόπισαν να καταφθάνει στα studios του BBC στο Λονδίνο. Για αυτήν την off-duty εμφάνισή της η Βρετανίδα καλλονή, που πρόσφατα δήλωσε πως δεν αισθάνεται sex symbol, συνδύασε ένα γκρι top με ένα Balmain blazer, skinny jeans και μαύρα ψηλοτάκουνα. Μια Givenchy «Antigona» τσάντα και Miu Miu γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το look της που παρά τις ανδρόγυνες αναφορές απέπνεε θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: με Stella McCartney print στο αεροδρόμιο

Rosie Huntington-Whiteley: κομψή με μοτοσυκλετιστικό αέρα στη Νέα Υόρκη