Tilda Swinton: η απόλυτη μούσα του maison Chanel

Tilda Swinton: η απόλυτη μούσα του maison Chanel

H πενηντατριάχρονη ηθοποιός θριάμβευσε στην τελευταίας της εμφάνιση παίζοντας με το ανδρόγυνο στοιχείο φορώντας Chanel.

 

Υπάρχουν stars, starlets και celebrities, που όταν είναι τα τιμώμενα πρόσωπα σε μια εκδήλωση, φορούν ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορούν να βρουν. Υπάρχουν και εκείνες που λατρεύουν το glitter και τη λάμψη σε αστείο βαθμό, όπως η Nicole Scherzinger. Υπάρχει και η Tilda Swinton, που στα πενήντα τρία της χρόνια είναι τόσο συμφιλιωμένη με τη σεξουαλικότητα της και τον ίδιο της τον εαυτό που δεν χρειάζεται παρά ένα σακάκι με ασημένιες λάμψεις και ένα λευκό παντελόνι για να θριαμβεύσει.

Παίζοντας, λοιπόν, για άλλη μια φορά με ανδρόγυνα στοιχεία η ταλαντούχος ηθοποιός στις 5 Νοεμβρίου παρευρέθηκε στο event προς τιμή της που οργάνωσε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Υόρκη. H μούσα της pre-fall συλλογής του maison Chanel Chanel, αυτή τη φορά δεν επέλεξε δημιουργίες του αγαπημένου της Haider Ackermann, αλλά ούτε και φόρεμα. Αντίθετα φόρεσε ένα παντελόνι με ένα jacket από την ανοιξιάτικη 2014 Chanel συλλογή.

Η Σκωτσέζα ηθοποιός ήταν για άλλη μια φορά μοναδικά «ανδρόγυνη». Σχεδόν καθόλου κοσμήματα και μακιγιάζ συμπλήρωσαν ένα κομψό look, αποθέωση της απλότητας.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: χειμωνιάτικο look στη Νέα Υόρκη

Gisele: με το νέο Kenzo φούτερ στη Νέα Υόρκη