Florence & Karlie: αγαλματένιες φιγούρες στο gala του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Florence & Karlie: αγαλματένιες φιγούρες στο gala του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Η Florence Welch και η Karlie Kloss εντυπωσίασαν χθες στο gala του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

 

Το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη χθες το απόγευμα γέμισε celebs και καλοντυμένες παρουσίες. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι Florence Welch και Karlie Kloss που με τις αγαλματένιες σιλουέτες τους μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια των Florence Florence + the Machine έμεινε πιστή στο boho chic αέρα που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις και εμπιστεύτηκε τον οίκο Valentino. Επέλεξε μια δημιουργία από την ανοιξιάτικη 2014 συλλογή του ιταλικού maison, χαρακτηριστικό δείγμα της extravagant bohemian collection με τα φολκλόρ μοτίβα και συμπλήρωσε το look της με μια Valentino τσάντα από plexiglass από την φθινοπωρινή 2013 συλλογή και ασημένιες Christian Louboutin «Iriza» γόβες. Μαλλιά πλεγμένα σε μια κοτσίδα ψηλά και διακριτικό μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη έδωσαν τις τελευταίες φολκλόρ πινελιές σε μια υπέροχη εμφάνιση.

Από την άλλη, το αμερικανικής καταγωγής μοντέλο Karlie Kloss πόνταρε σε μια τουαλέτα από την pre-fall 2013 Roland Mouret συλλογή από μεταξένιο σατέν και δαντέλα. Το φόρεμα ανέδειξε την φιγούρα της Karlie με τον καλύτερο τρόπο, ενώ δεκάποντες Coach γόβες πρόσθεσαν έξτρα πόντους στο ήδη πανύψηλο μοντέλο που ξεχώρισε.

Διαβάστε επίσης:

Καρό: τα μοντέλα δείχνουν το δρόμο

«So Kate»: τα δώδεκα εκατοστά που αγαπούν οι celebrities