Ποια φόρεσε καλύτερα το Celine φόρεμα;

Ποια φόρεσε καλύτερα το Celine φόρεμα;

Η Rihanna και η Sofia Coppola φόρεσαν το ίδιο φόρεμα με διαφορετικό τρόπο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι star του Hollywood πέφτουν η μία πάνω στην άλλη φορώντας το ίδιο πανάκριβο φόρεμα, κοκκινίζοντας και απολύοντας το ίδιο δευτερόλεπτο τη στυλίστριά τους. Στην προκειμένη περίπτωση δε συνέβη ακριβώς αυτό, αλλά οι δύο celebrities φόρεσαν σε δύο διαφορετικές στιγμές το ίδιο ακριβώς φόρεμα.


Η Rihanna εθεάθη να κατευθύνεται προς το εστιατόριο Giorgio Baldi στην California φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, το «colour-blocking». Επενδύοντας σε ένα Celine φόρεμα από τη συλλογή Pre-Fall 2010, η εκκεντιρκή τραγουδίστρια άφησε για λίγο στην άκρη τους τονισμένους ώμους, τις διαφάνειες και τα έντονα χρώματα και προτίμησε τις αποχρώσεις της άμμου, του ανοιχτού γκρι και του ναυτικού μπλε. Συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με λευκά μοκασίνια που είναι το μεγάλο trend του τελευταίου χρόνου, γυμνά πόδια και μία μπεζ μεγάλη τσάντα Prada από την ανοιξιάτικη συλλογή για το 2011, η Rihanna εντυπωσίασε με την απλότητα του όλου look κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Sofia Coppola από την άλλη, μας έχει συνηθίσει σε διακριτικές εμφανίσεις και έτσι δε μας έκανε εντύπωση η επιλογή της. Διαλέγοντας το ίδιο Celine φόρεμα, η σκονοθέτης το συνδύασε με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα ankle boots του οίκου Chanel. Αποφεύγοντας να ρισκάρει, θα έλεγε κανείς πως δεν κατάφερε να απογειώσει την εμφάνισή της , κρατώντας χαμηλούς τόνους και περνώντας σχεδόν απαρατήρητη.


Σε αυτή τη μάχη στήθος με στήθος, η Rihanna έκλεψε την παράσταση καθώς κατάφερε να συνδυάσει το Celine φόρεμα με τρόπο φρέσκο και νεανικό. Εμείς της βγάζουμε το καπέλο!