H Khloe Kardashian τα πέταξε όλα έξω και μάλλον το παράκανε!

H Khloe Kardashian τα πέταξε όλα έξω και μάλλον το παράκανε!

Καυτό τζιν σορτσάκι και μπότες πάνω από το γόνατο. Ναι ή όχι;

Η Khloe Kardashian σαφώς και δείχνει πολύ καλύτερη τον τελευταλιο καιρό, εφόσον γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της. Δεν είναι όμως ούτε Rihanna ούτε Miley Cyrus για να επιλέγει ανάλογα σύνολα, που κατά την ταπεινή μας γνώμη δεν κολακεύουν ούτε αυτά τα κορίτσια που προαναφέραμε στα 20κάτι τους χρόνια.

Η χωρίς αμφιβολία σέξι αλλά πληθωρική (δεν νομίζουμε να καταφέρει να το αλλάξει αυτό) 29χρονη reality star συνελήφθει στο L.A. να πηγαίνει σε μία συναυλία του Rick Ross για το Revolt TV. Η Khloe είχε το προνόμιο να γνωριστεί με τον rapper και μάλιστα ανέβασε στο λογαριασμό της και κοινή τους φωτογραφία, να διασκεδάζουν , μετά τη συναυλία.

AG02560035-1394246396

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επιστήσουμε την προσοχή μας στην προαναφερθείσα φωτογραφία και σε οτιδήποτε είχε να κάνει με τη συναυλία, μια και μας "μαγνήτισε" αρνητικά το look της Khloe. Αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια στην προσπάθειά της να δείξει cool και edgy ίσως και λίγο κακό κορίτσι. Η υπερβολή ποτέ δεν βοήθησε κανέναν και εδώ η Khloe επέλεξε να φορέσει πολλά σέξι statement κομμάτια που την έκαναν να μοιάζει δεύτερη το λιγότερο.

Η Khloe επέλεξε ένα cropped quilted bomber μπουφάν και σισμένες daisy dukes, πάνω από ένα κολλητό, μαύρο κορμάκι που τόνιζε υπερβολικά το στήθος. Τα συνδύασε με thigh-high μπότες Louboutin και μία μπεζ Chanel backpack έτσι για να δείξει και την εφηβική schoolgirl πλευρά της. Ας μη μιλήσουμε για το σούπερ κοντό-σκισμένο-αποκαλυπτικό σορτς. Όλα αυτά στις 2 το μεσημέρι.

khloe1-1394246396

Σοβαρά τώρα, Khloe;

Διαβάστε ακόμη:

Η Khloe Kardashian αγόρασε την έπαυλη του Justin Bieber! (φωτο)

H απάντηση-καταπέλτης της Khloe Kardashian στο ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας