Το αγαπημένο μαγιό της Naomi Campbell έχει ελληνική υπογραφή!

Το αγαπημένο μαγιό της Naomi Campbell έχει ελληνική υπογραφή!

Η Μαύρη Γαζέλα ήρθε στη χώρα μας για διακοπές, έκανε shopping και φωτογραφήθηκε με τα νέα της fashion αποκτήματα

Οι μυημένοι στο Instagram ήδη γνωρίζουν ότι, πριν μερικές μέρες, η Naomi Campbell επισκέφθηκε, για μία ακόμα χρονιά, την χώρα μας με σκοπό να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Μεταξύ των ελληνικών νησιών που διάλεξε η Μαύρη Γαζέλα για να περάσει τις ξέγνοιαστες στιγμές της δίπλα στην θάλασσα, ήταν και η Πάτμος, στην οποία βρέθηκε μαζί με τον καλό της φίλο, και διευθυντή μόδας του περιοδικού W, Edward Enninful. Στον λογαριασμό του στο Instagram ο Enninful, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του με την A- lister, στο οποίο εντοπίσαμε μία λεπτομέρεια που μας έκανε να χαρούμε ιδιαίτερα. Εκτός από το σώμα της Naomi που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει αψεγάδιαστο, είδαμε ότι το supermodel επιμένει ελληνικά και επιλέγει ένα από τα πιο υποσχόμενα brands για τις εμφανίσεις της στην παραλία.

Μιλάμε, φυσικά, για τα Mitos Swimwear, και, συγκεκριμένα, για το κεντητό μπικίνι Sife της συλλογής Moroccan Moisaic, το οποίο η Naomi απέκτησε στην Πάτμο, όταν επισκέφθηκε την μπουτίκ Εσθίρ, παρέα με έναν άλλο θρύλο του modeling: την κολλητή της, Kate Moss.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το μοναδικό μπικίνι που αγάπησε η Campbell, επισκεφθείτε το site των Mitos Swimwear.