Cameron Diaz: Δείτε τα παπούτσια και τις τσάντες που σχεδίασε για τα Pour La Victoire

Cameron Diaz: Δείτε τα παπούτσια και τις τσάντες που σχεδίασε για τα Pour La Victoire

Κομψότητα και λειτουργικότητα στην πρώτη fashion συλλογή της σταρ

Την πρώτη της σειρά αξεσουάρ παρουσίασε η Cameron Diaz. H αγαπημένη πρωταγωνίστρια ανέλαβε την θέση της διευθύντριας δημιουργικού του label πριν από μερικούς μήνες και έχει, ήδη, παρουσιάσει, μία capsule σειρά, αλλά αυτή, είναι η πρώτη φορά που η σταρ υπογράφει μία ολοκληρωμένη accessories collection.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω για την shoe collection, στη μόδα ήταν οι πολύ ψηλές πλατφόρμες- ένα σχέδιο που δεν πολυφοράω, αφού, έτσι κι αλλιώς, είμαι ψηλή. Είμαι fan των παπουτσιών που είναι λειτουργικά. Και αυτό ακριβώς ήταν και το ζητούμενο της συλλογής. Η λειτουργικότητα», είπε η ξανθιά ηθοποιός στη Vogue, και συνέχισε μιλώντας για τις δικές της προτιμήσεις στα παπούτσια.

«Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη, συνήθως φοράω flats. Αν βρω ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, που με βολεύουν στο περπάτημα, δεν τα βγάζω από τα πόδια μου. Διαφορετικά, όταν είμαι στην πόλη, προτιμώ ένα ζευγάρι ίσια μποτάκια. Αλλά στο Λος Άντζελες, επειδή όλοι είναι συνέχεια στα αυτοκίνητά τους, φοράω πολύ συχνά ψηλοτάκουνα. Και μου αρέσουν πολύ οι καλές μπότες με τακούνι, γιατί μου επιτρέπουν να κινούμαι γρήγορα και το πόδι μου παραμένει στην θέση του. Για αυτό τον λόγο στην συλλογή που σχεδίασα για τα Pour La Victoire, σε πολλά παπούτσια βλέπουμε συχνά λουράκια. Γιατί όλες θέλουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα δείχνει ωραίο στα πόδια μας, αλλά και θα παραμένει εκεί, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουμε γι' αυτό», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Και η Cameron Diaz σε ρόλο σχεδιάστριας παπουτσιών