Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015: Αυτές είναι οι 10 πιο καυτές τάσεις της μόδας!

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015: Αυτές είναι οι 10 πιο καυτές τάσεις της μόδας!

Ξεχώρισαν στα catwalks, έρχονται στην γκαρνταρόμπα μας! 

Η σεζόν που έχει ήδη μπει φέρνει μαζί της πολλές και ποικίλες επιρροές, απο τα 60's και τα mod's έως τα παραμύθια, το Street style και το androgynous- όλα με στόχο την γυναικεία κομψότητα και σιλουέτα. Δείτε τις 10 πιο δυνατές τάσεις που είδαμε στα catwalks για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015, κρατήστε εκείνες που σας ταιριάζουν και αναδείξτε τις με την δική σας προσωπικότητα και στύλ!

1. The Mod's / 60's

Mod1

Με έμπνευση την Twiggy και την Jane Birkin η δεκαετία των Mod's επανέρχεται πιο μοντέρνα με κοντές φούστες, φορέματα σε γραμμή Α, μεταλλικά στοιχεία, prints, και μπότες μέχρι το γόνατο. Let's swing babe!

2. Κάπες

Capes2

Βγαλμένες απο τον κόσμο των παραμυθιών, στολισμένες με κεντήματα, περίτεχνα σχέδια ή εντελώς minimal, είναι η απόλυτη επιλογή του φετινού χειμώνα.

3. Γούνες

Γουνες3

Την φετινή σεζόν είναι πολύχρωμες, εκκεντρικές και oversized. Φοριούνται απο το πρωϊ έως το βράδυ.

4. Poncho

Poncho2

Το νέο έθνικ είναι εμπνευσμένο απο τους νομάδες της Νότιας Αμερικής και έχει ήδη γίνει το must have της σεζόν, είτε στην φολκλόρ εκδοχή του οίκου Burberry είτε στην πιο σοφιστικέ του Roberto Cavalli.

5. Πλεκτά

Πλεκτά1

Φέτος τα πλεκτά που παρέλασαν στις χειμερινές πασαρέλες ξεχωρίζουν για το total look τους, τις monochrome αποχρώσεις και το layering με μακριά πουλόβερ, πλεκτά φορέματα ή ριπ κολάν.

6. Animal Print

Animalprint3

Δυναική επιστροφή κάνει ένα από τα πιο διάσημα trends στην ιστορία της μόδας και συνδυάζεται με αέρινα φορέματα ή φούστα με Jacket.

7. Sporty Luxe

Luxesporty1

Υλικά όπως το fleece, το PVC και οι πούλιες, ευρύχωρα πανωφόρια και baggy παντελόνια ενσωματώθηκαν στο Street style, όπως τα έδειξαν οι Miu Miu, Chanel και Tom Ford.

8. Μακρύ παλτό

Παλτο2

Το βασικό κομμάτι του χειμώνα αλλάζει σχήμα και απο boxy γίνεται μακρύ και κομψό. Φοριέται και με φαρδυά ζώνη.

9. Gold

Gold3

Λαμπερά υφάσματα, πούλιες και χάντρες βάζουν την απαραίτητη δόση glam στις εμφανίσεις του χειμώνα, με έναν αέρα Disco. Πρωταγωνίστησαν στις κολεξιόν των Chloe, Saint Laurent, Dolce & Gabbana.

10.Tailoring

Tailoring3

Η επιρροή του Yves Saint Laurent έχει μείνει ανεξίτηλη και έτσι βλέπουμε το αγαπημένο κοστούμι και την androgynous τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο. Τα oversized κοστούμια, τα φαρδιά παντελόνια και τα κομψά μεσάτα σακάκια αποτελούν σημείο αναφοράς στη φετινή μόδα και must για την γκαρνταρόμπα μας χωρίς αμφιβολία.