Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την 10η επέτειο παρουσίας στην Ινδία!

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την 10η επέτειο παρουσίας στην Ινδία!

Ο Αμερικανός σχεδιαστής περιόδευσε στην Ινδία, φιλοξενώντας ένα αποκλειστικό πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων και αναγνωρίστηκε με το βραβείο "IconAward" στο πλαίσιο των βραβείων «Άνδρες της Χρονιάς2014» του περιοδικού GQ Ινδίας.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Tommy Hilfiger φιλοξένησε μια επίσημη εκδήλωση για την επέτειο στο ανακαινισμένο LeelaPalace στο Νέο Δελχί. Οι επισκέπτες απόλαυσαν μια ιδιωτική παράσταση από την βραβευμένη με Grammy Award- καλλιτέχνη Estelle - συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών chart-topping hits "American Boy" και "Do My Thing" – για την οποία ήταν η πρώτη εμφάνισή της στην Ινδία. Πάνω από 400 καλεσμένοι και VIPs συμμετείχαν στους εορτασμούς, που πραγματοποιήθηκαν σε μια εικονική αίθουσα χορού στο The LeelaPalace που είχε μετατραπεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το κλασικό, Αμερικανικό, δροσερό πνεύμα του brand Tommy Hilfiger.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο κ. Hilfiger παρακολούθησε τα βραβεία "Άνδρες της Χρονιάς" του περιοδικούGQ Ινδίας, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Icon ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στην παγκόσμια μόδαστα πάνω από 40 χρόνια καριέρας του.

"Να αναγνωρίζεσαι με αυτό το βραβείο από το GQ και τον κλάδο της μόδας της χώρας κατά τη διάρκεια της 10ης επετείου μας στην Ινδία, είναι μια μεγάλη τιμή», δήλωσε ο Tommy Hilfiger στην ομιλία αποδοχής του βραβείου. "Πάντα αγαπούσα να επισκέπτομαι την Ινδία, και έχω εμπνευστεί από την πλούσια κουλτούρα της χώρας και τις εκλεκτικές σχεδιαστικές παραδόσεις. Ανυπομονώ να συνεχίσω να μοιράζομαι τα preppy, all-American styles με τους καταναλωτές σε ολόκληρη την Ινδία."

Κατα τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ινδία, ο κ.Hilfiger φιλοξένησε μια αποκλειστική εκδήλωση με τον διάσημο ηθοποιό Bollywood SonamKapoor στο Tommy Hilfiger Citywalk στο Νέο Δελχί. Στην εκδήλωση, παρουσίασε δύο limited-edition -σχέδια για να τιμήσει την 10η επέτειο του brand: ένα σάλι για τις γυναίκες και τα παραδοσιακά bandi για τους άνδρες. Ο κ.Hilfiger παρέδωσε επίσης μια εμπνευσμένη ομιλία σε φοιτητές από το Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μόδας (NIFT) στο Νέο Δελχί. Μίλησε με επίδοξους σχεδιαστές μόδας της σχολής για τις εμπειρίες του στην ανάπτυξη του ομόνυμου brand σε μια παγκόσμια lifestyle επιχείρηση.

Jointheconversation: χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyHilfiger στο Facebook, Twitter και Instagram.