Victoria Beckham: Γιατί κρατά για την κόρη της το πιο... κακόγουστο ρούχο της;

Victoria Beckham: Γιατί κρατά για την κόρη της το πιο... κακόγουστο ρούχο της;

Η διάσημη σχεδιάστρια έκανε ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα της για φιλανθρωπικό σκοπό. Ποιο αντικείμενο δεν μπόρεσε να δωρίσει;

Tο 1997 η Posh Spice ετοιμαζόταν να βγει ραντεβού με έναν από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές της εποχής, διαλέγοντας να φορέσει ένα πορτοκαλί mini suede φόρεμα (το οποίο σίγουρα σήμερα δε θα φορούσε με τίποτα). Η επιτυχημένη, πλέον, σχεδιάστρια Victoria Beckham μιλώντας στο περιοδικό "Stylist", αποκάλυψε: "Δεν μπορούσα να πετάξω το φόρεμα που φόρεσα την πρώτη φορά που βγήκα με τον David. Ήταν ένα high-street suede μίνι φόρεμα, οπότε το κράτησα για εκείνη (την κόρη της, Harper)".

Η ίδια σκέφτηκε να κρατήσει το φόρεμα, όταν καθάρισε τη ντουλάπα της για να αποφασίσει ποια ρούχα θα δωρίσει στο φιλανθρωπικό οργανισμό "Mothers2Mothers". "Διαλέξαμε ανάμεσα σε ρούχα και παπούτσια 20 χρόνων, από εκατοντάδες κούτες και νιώθω μια κάθαρση που έκανα ένα τόσο μεγάλο ξεκαθάρισμα για ένα τόσο σπουδαίο σκοπό. Υπήρχαν πολλά πράγματα που ήταν γελοία, κάποιες "selfies" από πολύ άσχημα ντυσίματα, αλλά και μερικές συναισθηματικές στιγμές". Η σχεδιάστρια εξομολογήθηκε τέλος, ότι, στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος κράτησε βέβαια το νυφικό της, αφού είχε για εκείνη μεγάλη συναισθηματική αξία.

Δείτε φωτογραφίες από το φόρεμα και εμφανίσεις του ζευγαριού και της μικρής Harper στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η απίστευτη νυφική γκαρνταρόμπα της Amal Alamuddin!

Eίναι αξιολάτρευτα: Δείτε τα πιο στιλάτα δίδυμα αγοράκια του Instagram

Γιατί διαμαρτύρονται τα μοντέλα στη λεωφόρο Chanel;