Η Alexa Chung ως guest editor για τη συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014

Η Alexa Chung ως guest editor για τη συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014

Η Αγγλίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και συγγραφέας, Alexa Chung, ως guest editor κάνει τις δικές της προτάσεις για το στυλ και must-have κομμάτια από τη συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014.

Το Tommy Hilfiger Group, ξεκινά μια συνεργασία με την αγγλίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και συγγραφέα Alexa Chung για το φθινόπωρο του 2014. Η Chung θα αναλάβει τον ρόλο της guest editor για τη συλλογή Tommy Hilfiger Womenswear Fall 2014, και οι προτάσεις της θα εμφανίζονται σε επιλεγμένα Tommy Hilfiger καταστήματα στην Ευρώπη.

Για αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία ως guest editor, η Chung έχει επιλέξει τα must-have κομμάτια της σεζόν - με συμβουλές styling και αποκλειστικές behind-the-scenes εικόνες από τη φωτογράφηση της, που πραγματοποιήθηκε στα Milk Studios στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο "Shake Up Your Wardrobe", όπου αποκαλύπτει σταδιακά τα νέα αγαπημένα της looks και style essentials στα Tommy Hilfiger καταστήματα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Alexa Chung ως guest editor για τη Womenswear Fall 2014 συλλογή μας », δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Η Alexa είναι ο ορισμός του “it” girl - είναι πνευματώδης, έξυπνη με μεγάλη αίσθηση του στυλ. Ξέρει πώς να αναμιγνύει το of-the-moment styling με κλασικά σχέδια για μοναδικές εμφανίσεις που είναι εντελώς δικές της. Η Alexa θα δώσει στους πελάτες μας μια εκ των έσω ματιά των must-have κομμάτιων από τις συλλογές μας που πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger".

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Tommy Hilfiger - τον απόλυτο εκφραστή του κολεγιακού στυλ," δήλωσε η Alexa Chung. "Το να σε αγκαλιάζει ένα τέτοιο μεγαθήριο ενός αμερικανικού οίκου μόδας είναι μια τεράστια τιμή."

Η έναρξη της συνεργασίας με την Chung και οι αποκλειστικές φωτογραφίες της θα είναι διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των social media καναλιών του Tommy Hilfiger. Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται χρησιμοποιούν το hashtag #TommyHilfiger σε Facebook, Twitter και Instagram.

DPG Network