Η Mila Kunis σχεδιάζει δαχτυλίδι μητρότητας και δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο

Η Mila Kunis σχεδιάζει δαχτυλίδι μητρότητας και δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο

Η διάσημη ηθοποιός δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της ως μανούλα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Wyatt Isabelle.

Ένα "δαχτυλίδι μητρότητας" χρυσό 18 καρατίων με σμαράγδι, σχεδιάζει η Mila Kunis σε συνεργασία με τα κοσμήματα Marina B, για να γιορτάσει το πιο ευτυχες γεγονός της ζωής της, τη γέννηση της μικρής της κόρης. Το υπέροχο και πανάκριβο δαχτυλίδι των 4.800 δολαρίων, θα σχεδιαστεί για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα κέρδη από τις πωλήσεις, θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτήσουν ένα κέντρο μητρότητας στη Zambia, κοντά στα ορυχεία Gemfield, των οποίων πρέσβειρα είναι η Kunis.

Mila-Kunis-Gemfields-

"Το να κυοφορείς ένα παιδί και να φέρνεις νέα ζωή στον κόσμο σηματοδοτεί ένα απίστευτο ταξίδι. Μέσα από την ιστορία, κάθε κουλτούρα έχει ένα δικό της τρόπο να αναγνωρίζει αυτό το αξιωσημείωτο γεγονός, συχνά με ένα δώρο για τη μητέρα ή το παιδί. Τα πολύτιμα πράσινα σμαράγδια είναι παραδοσιακά σύμβολο για τη μητρότητα, τη σοφία και την αιώνια αγάπη. Είναι όμως και σύμβολο για την ελπίδα σε πολλούς πολιτιμούς και έτσι τα έσοδα από αυτή τη συλλογή με Δαχτυλίδια Μητρότητας θα είναι προς όφελος των εγκαινίων του Gemfields Nkana Health Centre, όπου τέσσερις νέες πτέρυγες έχουν χτιστεί - ένα τεράστιο επιχείρημα, που θα έχει μακρόχρονα οφέλη για την τοπική κοινότητα", δήλωσε η Mila Kunis, γι' αυτή της την προσπάθεια.

Η λαμπερή ηθοποιός και σύζυγος του Ashton Kutcher, βοηθά έτσι να αναβαθμιστεί το κέντρο υγείας και να χτιστεί ένα νέο μαιευτήριο στην περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα κράτησης για το Mila Ring, θα βρείτε εδώ: http://marinab.com/reserve-a-mila-ring

Διαβάστε ακόμα

Τα Yamamay μας κακομαθαίνουν με μια τέλεια προσφορά!

Όλα όσα συνέβησαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week