Το εντυπωσιακό fashion show των Celebrity Skin στο Athens Xclusive Designers Week!

Το εντυπωσιακό fashion show των Celebrity Skin στο Athens Xclusive Designers Week!

Celebrities σε ρόλο μοντέλων στο catwalk και η εντυπωσιακή συλλογή Luxurious Grave!

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το show των Celebrity Skin ήταν από τα πιο πολυαναμενόμενα του Athens Xclusive Designers Week. Η συλλογή "Luxurious Grave", για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 παρουσιάστηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής από το σχεδιαστικό δίδυμο Δημήτρη Στρέπκο και Ελένη Μπάρλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις της τελευταίας μέρας της εβδομάδας μόδας.

Χειροποίητες δημιουργίες με το χαρακτηριστικό τους avant garde θεατρικό στυλ, πολλά είδη υφάσματος συνδυασμένα μαζί, κομμάτια σε denim, κεντημένες πέτρες και φυσικά προσοχή στη λεπτομέρεια, ήταν όλα όσα παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα. Οι Celebrity Skin παρέμειναν στα αγαπημένα τους χρώματα - το nude και το μαύρο - με εξαίρεση ένα φόρεμα σε φιστικί χρώμα, που ξέφυγε από τη χρωματική τους παλέτα.

Ποιοι celebrities περπάτησαν στο show; H Shaya άνοιξε και έκλεισε την επίδειξη, ενώ είδαμε σε ρόλο μοντέλων τους Λάουρα Νάργες, Antonella, Ελένη Χατζίδου, Άρη Πλασκασοβιτη, Σοφία Κουρτίδου, Άντα Λιβιτσάνου, Παναγιώτη Πετράκη, Μυρτώ Κάζη, Γιώργο Παράσχο, Μαρία Παπαγρηγορίου, μαζί με το γιο της, Σταύρο, Κατερίνα Τσάβαλου και Νίνα Λοτσάρη. Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο show στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Έρχεται: Η συνεργασία της Beyoncé με πασίγνωστη εταιρεία ρούχων!

Χάρη στη Sarah Jessica Parker μπορείς να παντρευτείς όπως στο Sex and the City!

Όλα όσα συνέβησαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week