Η Folli Follie δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο στο πλευρό του "SOS Foundation"

Η Folli Follie δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο στο πλευρό του "SOS Foundation"

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία παρουσίασε τη συλλεκτική συλλογή κοσμημάτων SOS Folli Follie, σε μια λαμπερή εκδήλωση στην Ισπανία, με κεντρικό πρόσωπο την Τόνια Σωτηροπούλου.

Στις 29 Οκτωβρίου 2014, η Folli Follie παρουσίασε σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση εκδήλωση στη Μαδρίτη, τη συλλεκτική συλλογή κοσμημάτων SOS Folli Follie, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας στήριξης στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “SOS Foundation” της Ισπανίας. Η εταιρεία μέσω της συλλογής αυτής συνεχίζει να υποστηρίζει το πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του "SOS Foundation", αλλά και τη συντήρηση του βρεφοκομείου "Ketty" στη Σενεγάλη, που έχει ονομαστεί έτσι προς τιμήν της κυρίας Καίτης Κουτσολιούτσου.

Η Folli Follie ταξίδεψε στη Μαδρίτη με την Τόνια Σωτηροπούλου, που για δεύτερη χρονιά θα υποστηρίξει τη συνέργεια της εταιρείας με το μη κερδοσκοπικό σωματείο "I LIVE FOR ME", και δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι για την ενίσχυση της ενέργειας αυτής. Η επίσημη παρουσίαση της συλλογής SOS Folli Follie, πραγματοποιήθηκε στο Gran Casino de Madrid, με παρουσιαστές τον κωμικό ηθοποιό Ángel Rielo και την δημοσιογράφο María León, ενώ στελέχη της εταιρείας, ανάμεσά τους και η Αφροδίτη Πηγή, διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου, καλωσόρισαν τους διάσημους καλεσμένους που παρευρέθηκαν. Ο γνωστός Ισπανός τραγουδιστής Henry Mendez τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υποστηρίζοντας κι αυτός με τον τρόπο του τη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία.

Η συλλεκτική limited edition SOS Folli Follie 2014 διαθέτει έναν έντονα fashion χαρακτήρα. Διπλά βραχιόλια σε κόκκινο, πορτοκαλί, μπεζ και μαύρο χρώμα, διακοσμημένα με μοτίφ σε σχήμα σταυρού και με το διακριτικό λογότυπο του οργανισμού σε stainless steel, και σε ροζ επιχρύσωση, αλλά και κομψά σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού είναι τα κοσμήματα που σχεδιάστηκαν γι' αυτή τη συλλογή.. Η συλλογή κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα και σημεία πώλησης Folli Follie στην Ισπανία. Μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί για την στήριξη των σκοπών του διεθνούς οργανισμού “SOS Foundation”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.follifollie.gr