Η μόδα είναι οικογενειακή υπόθεση για τους Beckham: Ποιο είναι το νέο τους εγχείρημα;

Η μόδα είναι οικογενειακή υπόθεση για τους Beckham: Ποιο είναι το νέο τους εγχείρημα;

Μάλλον το στυλ είναι παράδοση στη γνωστή οικογένεια, αφού μετά τη Victoria και τον David, ακόμη ένα μέλος της οικογένειας ασχολείται με το χώρο της μόδας!

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία της σχεδιάστριας μητέρας του, Victoria, αλλά και του πατέρα του, David, που κάνει συχνά συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες από το χώρο της μόδας, ήρθε η σειρά του 15χρονου Brooklyn Beckham να λάμψει. Ο νεαρός Brooklyn, φωτογραφήθηκε για το T, τον τομέα του στυλ δηλαδή, για τους New York Times, από το διάσημο φωτογράφο Bruce Weber και με styling του Joe McKenna.

Το στυλ του Brooklyn διαφέρει από αυτό της υπόλοιπης οικογένειας Beckham: δεν είναι τόσο καθώς πρέπει όπως ο αδερφός τους, Romeo, που πρωταγωνίστησε σε δύο καμπάνιες για την εταιρεία Burberry, ούτε τόσο ανεπιτήδευτα σέξι όπως ο μπαμπάς του, David. Ο ίδιος ξεφεύγει από όλα αυτά, και φυσικά από το "posh" στυλ της μητέρας του, προτιμώντας ένα πιο μοντέρνο και νεανικό στυλ για τον εαυτό του. Στη φωτογράφιση, που θα δείτε στην παραπάνω gallery, θα τον δείτε να φοράει φούτερ, γυαλιά μυωπίας, μια casual λευκή μπλούζα με σηκωμένα μανίκια, ενώ θα δείτε και μια εμφάνιση από το μοντέλο Jean Campbell, που επίσης συμμετείχε στο shoot.

Διαβάστε ακόμα

Εξοργισμένη μητέρα αντιδρά στη σειρά παιδικών ρούχων των Kardashians!

Το τέλειο office look μέσα σε 9 outfits από τη Victoria Beckham