Βρεθήκαμε στο λαμπερό opening του καταστήματος Migato στη Γλυφάδα!

Βρεθήκαμε στο λαμπερό opening του καταστήματος Migato στη Γλυφάδα!

Η γνωστή εταιρεία υποδημάτων γιόρτασε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος στη Γλυφάδα, όπου πολλοί celebrities έδωσαν το παρών!

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τα ιδιαίτερα κεράσματα που προσφέρονταν, διασκεδάζοντας με τη funky μουσική του DJ Κωνσταντίνου Καλφακάκου. Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών λαμπερές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Στικούδη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Σάσα Σταμάτη, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Δέσποινα Καμπούρη, ‘Ελενα Παπαβασιλείου, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Ιωάννου, Λάουρα Νάργες, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Μανίκας, Έλλη Γελεβασάκη, Άννα Μενενάκου, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Λουίζα Βούρου Ευαγγελία Τσιορλίδα και το συγκρότημα Otherview με το Ginno, οι οποίοι απόλαυσαν την εμπειρία shopping MIGATO δοκιμάζοντας τα αγαπημένα τους σχέδια από την Χειμερινή Συλλογή και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους fans τους στο ειδικό photo booth που είχε στηθεί κατά τη διάρκεια του event.


Τόσο την ημέρα των εγκαινίων όσο και την επόμενη, Σάββατο 1 Νοεμβρίου, το κοινό είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις αγορές του με -15% και οι δρόμοι πλημμύρισαν με την “I am Cool” MIGATO tote bag, μια συλλεκτική γκρι υφασμάτινη τσάντα - δώρο μαζί με κάθε αγορά.
Ο σχεδιασμός του καταστήματος ακολουθεί το νέο shop concept της εταιρείας, αντανακλώντας τη συνεχή πορεία ανανέωσής της. Στο εσωτερικό, ο κομψός συνδυασμός γκρι τόνων ζωντανεύει με στρατηγικά μελετημένα στοιχεία έντονου κίτρινου, ενώ οι πολυεπίπεδες βιτρίνες σε λευκή λάκα αναδεικνύουν απόλυτα τη νέα συλλογή του brand.


Το ανακαινισμένο κατάστημα MIGATO βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39 , τον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο της Γλυφάδας, και υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία shopping σε κάθε fashionista που αγαπάει τη μόδα! Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση στην παραπάνω gallery!