Πού μπορείς να βρεις Louboutin, Chanel, Diesel και πολλά ακόμη επώνυμα brands με έκπτωση;

Πού μπορείς να βρεις Louboutin, Chanel, Diesel και πολλά ακόμη επώνυμα brands με έκπτωση;

Βρήκαμε καταστήματα και online shops με επώνυμα κομμάτια σε απίστευτες τιμές!

Θέλετε να αποκτήσετε designer items χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία; Μπορεί το δεκαήμερο φθινοπωρινών εκπτώσεων να έδωσε μια πνοή στην αγορά, όμως υπάρχουν καταστήματα που έχουν επώνυμα κομμάτια σε τιμές ευκαιρίας όλο το χρόνο. Συγκεντρώσαμε για εσάς outlets, second-hand μαγαζιά και online shops, που έχουν όλες τις αγαπημένες σας τσάντες, τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά που πάντα επιθυμούσατε σε τιμές ακόμη και με 80% έκπτωση! Δείτε τα παρακάτω:

Factory Outlet (Πειραιώς 76, τηλ: 2104833926 και Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, τηλ: 2103541800)

Στο Factory Outlet, που έχει δύο τεράστια καταστήματα στην Πειραιώς και στην περιοχή του Αεροδρομίου, μπορείτε να βρείτε επώνυμα προϊόντα από δεκάδες brands, όπως Ugg, Juicy Couture, Nike, Nak, Replay, Wrangler και πολλά ακόμη, σε εκπτώσεις που αγγίζουν και το 80%.

www.factory.gr

McArthur Glen (Οικοδομικό τετράγωνο Ε71, Γυαλού, Σπάτα –δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τηλ: 210 6630830)

Στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, όπου εκτός από εμπορικά καταστήματα, υπάρχουν επιπλέον καφέ και εστιατόρια, μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands, ανάμεσά τους τα Diesel, Salvatore Ferragamo, Καλογήρου, Ralph Lauren, Adidas σε εκπτώσεις από 35-70%.

www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/

Notos Outlet (Μενεξέδων 6 - Κάτω Κηφισιά Tηλ. 211 1887341)

Στο outlet των καταστημάτων Notos στην Κηφισιά, μπορείτε να βρείτε ρούχα σε τιμές προσφοράς, αλλά και καλλυντικά, αφού στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το Notos Perfume Bar. Ειδικότερα, το Notos Perfume Bar, έχει μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ομορφιάς από τα μεγαλύτερα brands, όπως Clarins, Lancaster, Davidoff, Max Factor, Givenchy, Bvlgari, Versace, Hermes, και άλλα.

Bohbo (Ιπποκράτους 39 - 10680 Κολωνάκι, Αθήνα Τηλ. 210 33 89 202)

Κρυμμένους designer θησαυρούς μπορείτε να ανακαλύψετε σε αυτό το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί μπορείτε να βρείτε second-hand ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες από τις συλλογές των διασημότερων επωνύμων οίκων όπως Chanel, Louis Vuitton, Dior, Hermès, Stella McCartney, Gucci, Prada, Chloe, Bottega Veneta, Marc Jacobs κ.ά, σε πολύ καλές ποιότητες και πολύ καλές τιμές.

www.bohbo.eu

Luxury Toys (Αθήνα - Γλυφάδα - Κηφισιά - Βουλιαγμένη / www.luxurytoys.gr)

Με τέσσερα καταστήματα στην Αττική, αυτό το κατάστημα με second-hand τσάντες και αξεσουάρ, Louis Vuitton, Hermès, Balenciaga, Chanel, Christian Dior & Gucci είναι κάποια από τα brands τα οποία θα σας ξετρελάνουν με τις απίστευτες τιμές, στις οποίες μπορείτε να τα αποκτήσετε. Οι κατηγορίες των προϊόντων ανανεώνονται καθημερινά και μπορείτε να αναζητήσετε το αντικείμενο της επιθυμίας σας, μέσα από μια τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε πολύ καλή κατάσταση.

Starbags (www.starbags.eu)

Το Starbags είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα όπου μπορείτε να νοικιάσετε(!) και να αγοράσετε second-hand, αλλά και ολοκαίνουργια ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε πάρα πολύ καλές τιμές. Ανάμεσα στους μεγάλους οίκους μόδας που μπορείτε να βρείτε στο συγκεκριμένο e-shop, είναι οι: Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Fendi, Marc Jacobs, Prada και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε ακόμα

25+1 street style εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μας εποχή

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε για σένα τα καλύτερα πλεκτά του φθινοπώρου