Maragu: Τα νέα ελληνικά γυαλιά ηλίου από ξύλο που κάνουν θραύση!

Maragu: Τα νέα ελληνικά γυαλιά ηλίου από ξύλο που κάνουν θραύση!

Τα αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά!

Οι Έλληνες δημιουργοί έχουν να πουν πολλά και κάθε νέα άφιξη με άποψη δεν μπορεί παρά να μας ενθουσιάσει! Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Maragu, το νέο brand γυαλιών ηλίου που βασικό υλικό του έχει το ξύλο, και μάλιστα το ελληνικό ξύλο. Γιατί αυτό; Διότι έχει χρώμα, άρωμα, υφή, δύναμη, αντοχή, διαφορετικότητα και πάνω απ' όλα είναι στην παράδοσή μας!

Η ενασχόληση με το ξύλο για τη Maragu δεν είναι νέα υπόθεση, αντίθετα αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ομάδας για περισσότερα από 50 χρόνια, καθώς στην κατασκευή των γυαλιών από ξύλο συμπυκνώνεται η εμπειρία, η σοφία και το μεράκι δύο γενεών μαραγκών. Γι’ αυτό και τα γυαλιά της Maragu είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ενεργοποιούν τις αισθήσεις, νιώθοντας τα υλικά να χαϊδεύουν το πρόσωπο, βλέποντας μέσα από φακούς κορυφαίων προδιαγραφών, ακούγοντας τον ήχο από το αυθεντικό ξύλο όταν τα αφήνεις πάνω σε ένα τραπέζι αλλά και μυρίζοντας το άρωμά τους. Πράγματι, σε κάθε συσκευασία γυαλιών Maragu ενυπάρχει ένα πουγκί ρινισμάτων άγριου ξύλου για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης!


Ανακαλύψτε, δοκιμάστε, αγγίξτε, μυρίστε κι απολαύστε τη συλλογή Maragu μέσα από τα εξαιρετικά σχέδια Zeus, Aphrodite, Ares & Hermes με την υπογραφή του πρωτοποριακού designer Γιώργου Δρακίδη ο οποίος, με τη βοήθεια οπτικών δημιούργησε γυαλιά ηλίου όχι μόνο υψηλής αισθητικής αλλά και υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά στην προστασία των ματιών. Σημειώστε μάλιστα, πως κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου Maragu πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο!


Ανακαλύψτε τη συλλογή στο http://maragu.co/eshop/