Βγάλε χρήματα πουλώντας τα ρούχα σου online!

Βγάλε χρήματα πουλώντας τα ρούχα σου online!

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για να ξεφορτωθείς τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που δε φοράς πια!

Ήρθε η στιγμή, όπως και κάθε χειμώνα, να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου και παράλληλα να κάνεις μια νέα αρχή όσον αφορά και το προσωπικό σου στυλ. Γιατί όμως να μην επωφεληθείς από αυτό; Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες για να επιλέξεις, εκτός του eBay, που είναι πρόθυμες να αγοράσουν και να ξαναπουλήσουν τα δικά σου αντικείμενα, χωρίς να χρειαστεί εσύ να ταλαιπωρηθείς καθόλου. Ποιες είναι αυτές οι ιστοσελίδες;

REFASHIONER

Info: Γίνεσαι μέλος και στέλνεις τα - περισσότερο επώνυμα ή vintage - ρούχα και παπούτσια, μαζί με την "ιστορία" τους. Η εταιρεία τα αξιολογεί και εάν τα δεχτεί, όταν κάποιος αγοράσει κάτι δικό σου, σου στέλνουν τα χρήματα μέσω ταχυδρομείου, μόλις 3 ημέρες μετά.

POSHMARK

Info: Αν το επισκεφθείς, θα σου θυμίσει πάρα πολύ τη γνωστή ιστοσελίδα Pinterest. Δημιουργείς ένα "board" που ονομάζεται ντουλάπα, και ανεβάζεις φωτογραφίες των πραγμάτων που θέλεις να πουλήσεις. Το μεγάλο συν; Η εταιρεία αναλαμβάνει τα μεταφορικά έξοδα κι εσύ θα κρατήσεις το 80% του κέρδους των πωλήσεων που έκανες.

THREADFLIP

Info: Το μεγάλο plus στο συγκεκριμένο e-shop είναι η αμεσότητά του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία του αντικειμένου που θέλεις να πουλήσεις και να συμπληρώσεις μια απλή φόρμα επικοινωνίας. Το αρνητικό; Το e-shop κρατά το 20% των κερδών από τις πωλήσεις σου.

MATERIAL WRLD

Info: Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από πολύ μεγάλους οίκους μόδας, σε πολύ καλές τιμές. Πρέπει να πάρεις έγκριση από την εταιρεία για να πουλήσεις αντικείμενα στο συγκεκριμένο website, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο, αν σκεφτείς ότι συνεργάζονται με τα καταστήματα Bloomingdale's, Saks Fifth Avenue και Shopbop. Δεν λειτουργούν με κέρδη, αλλά δικαιούσαι gift card από αυτά τα καταστήματα, για να ψωνίσεις νέα πράγματα, αντικαθιστώντας αυτά που πούλησες.

BIB + TUCK

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε designer items, γρήγορα και εύκολα. Με την πώληση κάθε αντικειμένου το e-shop κρατά το 15% (αρκετά χαμηλό ποσοστό για την αγορά) και τα κέρδη μπορούν είτε να μεταφερθούν στον τραπεζικό σου λογαριασμό, είτε να χρησιμοποιηθούν ως credits για να αγοράσεις άλλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από το Bib + Tuck.

Διαβάστε ακόμα

H απαράδεκτη ατάκα της Vivienne Westwood που έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως

Lynne by Katerina Kainourgiou: Η παρουσίαση της νέας συλλογής

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/