Adidas Originals x Pharrell Williams: Μια συλλογή εμπνευσμένη από το τέννις

Adidas Originals x Pharrell Williams: Μια συλλογή εμπνευσμένη από το τέννις

Η εταιρεία υποδημάτων συνεργάζεται ξανά με τον ultra hip Pharrell, για μια ακόμη limited edition συλλογή, εμπνευσμένη από τα κλασικά σχέδια του αγαπημένου brand.

Μια fun συλλογή, που αντιπροσωπεύει πλήρως τη θετική και διασκεδαστική προσωπικότητα του Pharrell Williams, είναι η συλλογή "Tennis Pack", για τα adidas Originals.

Η σειρά αποτελείται από τρία δερμάτινα Superstar Track Jackets σε πορτοκαλί, lime και λευκό χρώμα, στο σχεδιασμό των οποίων ο τραγουδιστής έβαλε πινελιές από το προσωπικό του στυλ. Δέρμα Napa με 3-stripes τελειώματα σε έντονο λευκό, αναβαθμισμένα μανίκια και bomber-cuts, αποτελούν τον επαναπροσδιορισμό κλασικών κομματιών της adidaw από τον πολυτάλαντο μουσικό, ο οποίος κάνει το old-school-style πιο "in" από ποτέ! Ο Pharrell "ντύνει" και το πιο iconic κομμάτι της adidas, το αθλητικό παπούτσι "Stan Smith". Ο Pharrell εμπνεύστηκε από τις μπάλες του τέννις και ντύνει με υλικό που θυμίζει τσόχα τα αγαπημένα του παπούτσια. Η λευκή δερμάτινη επένδυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού συμπληρώνει με κλασικό τρόπο αυτή τη διαφορετική προσέγγιση. Τα Stan Smith διατίθενται σε πορτοκαλί, lime και λευκό χρώμα.

Η συνεργασία των adidas Originals με τον Pharrell Williams είναι βασισμένη σε street style αισθητική ενώ τη χαρακτηρίζει μία δυναμική ισότητας και αισιοδοξίας, αρχές που εμπνέουν και τις επόμενες συλλογές που θα κυκλοφορήσουν. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Οκτωβρίου στα adidas stores. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στην παραπάνω gallery!