Collective: Μια αναπάντεχη fashion εμπειρία στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι

Collective: Μια αναπάντεχη fashion εμπειρία στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι

Με ένα διαδραστικό δρώμενο έδωσε το νέο κατάστημα Collective, του Ομίλου FF Group, το στίγμα του στο Κολωνάκι και καθιερώθηκε ως το πιο hot fashion spot της πόλης!

Από τις πρώτες μέρες που άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα Collective στην καρδιά του Κολωνακίου, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, υποσχέθηκε να προσφέρει μια ξεχωριστή fashion εμπειρία στους πιο stylish ανθρώπους της πόλης. Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, με ένα αναπάντεχο event ,που συνδύαζε θεατρικότητα, urban styling και τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις μόδας, η ομάδα του Collective γιόρτασε το opening του νέου καταστήματος και έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας Collective στο κοινό του Κολωνακίου.

Το συγκεκριμένο δρώμενο είδε τους fashion και ταυτόχρονα θεατρικούς χαρακτήρες του Collective να ζωντανεύουν από τις βιτρίνες του καταστήματος και να «κατακτούν» τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης σε μια performance που συνδύαζε στοιχεία street style και high fashion. Υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη το αναπάντεχο fashion δρώμενο του Collective εντυπωσίασε και δυναμικά επιβεβαίωσε ότι η καρδιά της μόδας χτυπάει ακόμα στο Κολωνάκι.

Το κατάστημα στο Κολωνάκι αποτέλεσε το Σάββατο σημείο συνάντησης για fashion editors και bloggers, celebrities, εκπροσώπους των media αλλά και όλων όσοι αγαπούν την μόδα. Συγκεντρώνοντας τις καλύτερες επιλογές από τα πιο αγαπημένα brands σε ένα χώρο που εντυπωσιάζει με την μοντέρνα αισθητική και τις αυστηρά fashion γραμμές του, το Collective εμπνέει απόλυτα τους mix-and-match συνδυασμούς.

Επιλέγοντας ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα της μόδας, όπως Converse, G-Star Raw, Scotch & Soda, Guess, Franklin & Marshall, Ted Baker, Juicy Couture American Vintage κ.ά., ο καθένας μπορεί να απογειώσει το προσωπικό του στιλ.

Η αλυσίδα Collective περιλαμβάνει άλλα 3 καταστήματα, στην Αττική και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στο Ψυχικό και την Ν. Ερυθραία, καθώς και ένα κατάστημα στην Πάτρα.