Οι καινούριες συλλογές και συνεργασίες των H&M για αυτό το καλοκαίρι

Οι καινούριες συλλογές και συνεργασίες των H&M για αυτό το καλοκαίρι

Τρυπώσαμε στο private event στο showroom του brand και σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα ρούχα που θα αγοράσετε αυτή τη σεζόν.

Οι καινούριες κολεξιόν των H&M που βγήκαν από την συνεργασία τους με τις οργανώσεις Wateraid, Fashion Against AIDS αλλά και η οικολογική συλλογή του brand Conscious Collection απλά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και τις τσέπες σας άδειες. Βλέπετε αυτό πάθαμε και εμείς στην χθεσινή παρουσίαση που μας έγινε στο showroom της εταιρείας.

Στην main συλλογή του brand θα βρείτε χρώμα, πολύ χρώμα, όλο το color blocking στα πόδια σας, υπέροχα σχέδια, χρωματιστά αξεσουάρ και μαγιό σε έντονα print. Η συλλογή Wateraid κινείται στις αποχρώσεις του μπλε και θα την λατρέψει η μαμά σας και η μικρή σας βαφτιστήρα, επίσης, προσέξτε για το υπέροχο κολιέ με κοχύλια και τα υπέροχα έπιπλα κήπου. Η σειρά Fashion Against AIDS θα βγάλει τον hip εαυτό σας και θα γεμίσει την ντουλάπα σας με νέον χρώματα και it φόρμες. Ενώ, η σειρά Conscious Collection θα γεμίζει ρομαντισμό αφού η δαντέλες, οι διαφάνειες και οι λευκές αποχρώσεις κυριαρχούν. Η σειρά βγαίνει και σε παιδική. Τέλος, η H&M για πρώτη φορά συνεργάζεται με το σουηδικό brand παπουτσιών Hasbeens και δημιουργεί υπέροχα σαμπό που θα ντύσουν τις μποέμ καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Πάρτε μία ανάσα και μέχρι να βγουν τα νέα κομμάτια, χαζέψτε τις φωτογραφίες για μία πρώτη γεύση.